1. 1.
    +32 -3
    şu anda ortaya çıkan bütün ses kayıtları gerçektir, yasal dinlemelerdi, id numaralarıyla her şey ortadadır. Bu şahısların hırsızlık yaptıkları tamamen su yüzüne çıkmıştır. Tabi ki doğal olarak destekçisi olduğunuz insanları korumak için savunma mekanizmanızla çeşitli teoriler ortaya atıyorsunuz, olaya şu açıdan bakalım eğer bunlar montaj ise, başbakanınız bunları gerekli mercilere yollar, ve bunların montaj olduğuna dair raporla halkın karşısına çıkar halka gerçekleri iletir. Ama yaptığı tek şey gezi parkında yaptığı gibi bir şeyleri yalanlamak, provoke etmek, ve ortaya yalanlar atmak ama tabi ki bu yalanlar bir bir ortaya çıkmakta.

    Bu konuyu tartışmak isteyen arkadaşlarla sabaha kadar tartışabilirim düşüncelerinizi alayım

    edit: genelde mantıklı konuşmayı sevmediğiniz için en kısa yoldan anlatmak istediğimi anlatayım, sizin inançlarınızı kullanıp, sizleri zayıf tarafınızdan yanlarına çekip, yandaşlarıyla ülkeyi aralarında paylaştılar, sizlerde hala çanak tutmaktasınız bu gün akpli il teşkilatımız, yönetim hariç tamamiyle istifalarını verdi.

    edit 2: evet arkadaşlar bu gün yolsuzluk operasyonunda içeride kimse kalmadı hepsi tahliye oldu, meğerse bizim adalet sistemimiz ne kadar hızlı çalışıyormuş ! Yazıktır günahtır artık söyleyecek kelime dahi yok, akpli arkadaşlara soruyorum hiç mi içinize kurt düşmüyor ? Hiç mi acaba bunun altında bir şey olabilir diye düşünmüyorsunuz ? Ergenekon ve Balyoz davalarında yüzlerce insan hala suçlarını bilmeden ceza çekiyor, hiç o insanların ruh halini düşündünüz mü ? Yazık gerçekten çok yazık, beddua etsem amin dersiniz, yüzünüze tükürsem şükür dersiniz, küfür etsem ateist dersiniz ama hiç kendinize dönüp biz neyiz demezsiniz. Saygılar.
    ···
   tümünü göster