1. 1.
    +1
    evet binler bir çoğunuzun aklında erasmus nedir? nasıl yapılır gibi sorular var. bir çoğunuz prosedürü bilmediğinden birçoğunuzda "amk tek başıma napıcam oralarda", "benden bir gib olmaz yapamam " dediğinden başvurmuyor bu hazineye. hazine diyorum çünkü hayatınızın en güzel 5 / 10 ayı orada geçiyor binler.
    Erasmusa gidince:

    1)kendinize güveniniz artar binler.
    2)sosyalleşirsiniz. gitmeden önce yannan gibi bir adamdım. erasmusa gittim o parti senin bu parti benim. dans etmeyi bilmeyen adama dans etmeyi öğretti erasmus.
    3)ingilizceniz gelişir. zaten oraya giden adamın belli bir seviyesinin olması lazım. benim en zayıf noktam speaking idi. speakingim mükemmel olmasada geçerli seviyeye ulaştı.
    4)her milletten arkadaş edinir farklı kültürlere adapte olursunuz. elin hintlisi yemek yapar gel ye der. elin italyanı akşam parti var katıl bize der bir odada 20 kişi içkinin ve makaranın dibine vurursunuz.
    5)karı-kız... erasmusa gidipte karı gibemeyen adam görmedim. tabi ki karı gibmek tek amacınız olmasın sonra ecnebi karılar siz erasmusa gibiş için geliyonuz diyorlar. kaçabiliyorlar... öpüştüğüm karı sayısını saymadım, yiyiştiğimide saymadım.3 kez karı gibtim. 3 farklı kızı gibtim beyler... ama unutmayın tek amaç gibiş olmamlı.. aklında gibiş varken her akşam cluba giden kız bulamayan eli gibinde yurda dönen çok adam gördüm.

    şimdi çekinmeyin ve sorun panpanıza...
    ···
   tümünü göster