1. 26.
    +3
    amerikanın savaşları uzatıp kâr ettiğini bilmeyen salaklar var.

    bebeğim. angutum. amerika afganistandan istediğini aldı ve alıyor. siz salak mısınız? iki asker ölünce zil takıp oynuyorsunuz.

    1. taliban güç kazanmaya başladıkça haşhaş tarlalarını haram olduğu için yakıyordu. sovyet işgali öncesi afganistanda üretilen uyuşturucu sıfır. işgalden sonra bu adamlar bir numaralı üretici oluyor. sonra taliban güç kazanında tarlaları yakmaya başlıyor ve ta-da! 11 eylül, afganistanın işgal planı bush'un masasında. sonra afganistan gene uyuşturucu üretiminde kral.
    2. sovyet işgali sırasında jeologlar tarafından çıkarılmış maden haritaları bulundu. nato(abd) afganistanla madenlerden pay alarak çıkarmak üzere anlaştı ki burdaki payın ne kadar olduğunu tahmin etmişsinizdir.
    3. savaş demek silah demek. silah demek silah şirketlerine saçılacak milyarlarca dolar demek. bir savaş ne kadar uzun sürerse kan tüccarlarına bayram. bkz.> vietnam.

    siz salak gibi çıkıp aa yenildiler, koskoca amerika diyebilirsiniz. amerikan askerlerinin ve halkının kartellerin gözünde sıçtıkları tak kadar değeri yoktur. kazanıyorlar. sen kaybetti sandığın anda kazanıyorlar. bu işten para kazanarak kazanıyorlar. taliban gibi azılı manyakları coşturup terörist müslüman imajını koruyarak kazanıyorlar. sovyetler varken tehlike "kızıl tehlikeydi". sovyetler yıkıldıktan sonra amerikan kartellerine savaşı meşru kılacak tehlike "yeşil tehlike" yani islam oldu.

    uyanın!
    ···
   tümünü göster