1. 51.
    +3
    daha söylenecek çok şey var bu konuda hepimiz muhakkak gırtlağımıza kadar doluyuzdur.

    -bir yakın kankası mutlaka olur ne kadar kokuşsalar da asla küsemezler ve bu kankasıyla birlikte yanlarına yakın arkadaşımız dedikleri iki de ayı gibi denebilecek fizikte iki eleman takarlar, bunlarla yiyişmezler ancak sömürürler. anlayın ki fakültede ortamları yoktur ancak fiziksel ve maddi yönden emin hissetmek onları daha özgüvenli kılar

    -geniş bir kız çevresi içindedir bir bakarsınız ki seminerlerden seminerlere koşar sosyal ağ profilleri taglardan geçilmiyordur. yahut bulunduğu şehirde haftasonları farklı farklı yerlerde çekilmiş fotoğraflar atıp milletten ayhh güzellik geziyosun yanee yorumları alıyorsa anlayın ki memleket dışı tercih yapmış bir ünilidir.

    -memleketinde bulunmayan bir dükkanda satın aldığı ve keyfini çıkardığı yiyecek içeceği facebookta paylaşıyorsa muhakkak evden kaçtım özgürlüğümü tadıyorum kafasında çiçeği burnunda bir ünilidir.

    -final vize zamanlarında normal zamanlarda selam vermediği insanlardan arakladığı notlar baş köşede olmak üzere kağıt kalemleri ve tüylü cicili bicili kalemliğiyle bunların yanında intense çikolata gibi şeyler de farzdır fotoğraf çektiriyorsa bilin ki hava atan ama olayın özünden uzak bi ünilidir.
    ···
   tümünü göster