1. 376.
    +1
    şimdi facede biraz gezindim de neler var amk neler ya... beyler beni dinleyin yemin ediyorum herşey puanla alakalı. ya bu kadar güzel bir kız olamaz amk. yok ya yok. seviştiği ve facebooka attığı fotoğraftaki çocuğa varya türkiyedeki kezbanların hiç birisi vermez. anasını gibiyim vermez ya. rumen bir çift arkadaş. yani çocuğun tipi görseniz bu ne amk yaa dersiniz... ama çocuğun giyim süper, altında araba süper, hatun da bir o kadar süper. bu iş statü işi. hala alfa beta teta olmaya çalışmayın. aklınızı kullanın. kimsenin size akıl vermesine izin vermeyin kendiniz idrak edin. ben anlatıyorum ama illa benim dediklerim doğru değil kendi stratejilerinizi geliştirin.
    belkide hiç kimse hiçbiriniz kadar zeki değildir. benim için başarıya ulaşmanın bir kaç kuralı var. bunlar uygulandıktan sonra başarıya ulaşmamak için hiç bir bahane yok. atatürkün dediği gibi hiç bir şeye ihtiyacınız yok çalışmaktan başka.

    fotoğraf bir: çocukta tip yok bana güven! yalnız giyime dikkat... statüye dikkat
    http://imgim.com/1496813_...039105166_379508467_n.jpg

    fotoğraf iki: bu sefer başka bir çocukla ki bu çocuk daha tipsiz. arabaya dikkat. hayatta kalma değeri diyorum beyler, üreme değeri diyorum beyler hala anlamıyor musunuz?

    http://imgim.com/dsfgdfgdsfg.jpg
    ···
   tümünü göster