1. 1.
    +1 -1
    burda bi tek ben gerçeğim amk. hepiniz yapay zekasınız. şuna bak, cevaplara başlıklara bakıyorum hep aynı.
    öyle bi algoritma yazmış ki yavşaklar kusursuz çalışıyor, yerine göre kendi kendini aşağılayarak bu yapay zekadan fazla bişey beklemememiz gerektiğini, yerine göreyse seviyesizlik yüzünden zaten burdan uzak durmamız gerektiğini aşılıyor. böyle yapıyor ki derine inmeyeyim. sorgulamayayım. ne olup ne bittiğini merak etmeyip, "inci amk işte nolucak" diyip geçeyim. dahiyane amk. ama benden kaçmaz.

    algoritma düşünüce çok basit;

    @2 leri tara ve boş hücrelere anancıları sal.
    saptanan @2 lerde 100de 5lik güzel bir gibiş koy.
    verinin geri kalanında da başarısızlık şablonu kopyala.

    korkunçlu karı ve deep web yazılı da hata verip duruyor amk, sürekli aynı tak. çöküşte olduğunuzu fark etmedim sanmayın. size en zayıf halinizde saldıracağım. geliyorum.

    "nasıl gibtim anlatıyorum" , "cinler nasıl gibti anlatıyorum", "am meme züt yolla panpa"

    sonra "neden serkan inci" videosu olayı...

    sürekli kendini tekrar eden bir döngü. aynı ouroboros'un sonsuz döngüsü gibi.

    başlıklaraysa özenmemişsiniz bile. troll'ler direk belli hep aynı tarz amk. neyin peşindesiniz lan?

    hatta fark ettim etmedim sanmayın, bi ara "sevgilim reşat için terk etti" yazılımı infilak etti gördüm, algoritma sıçtı. her yere sistem onu yapıştırdı. yapacağınız algoritmayı da gibeyim. fark etmeyeceğimi sandınız dimi lan? kimsiniz lan ne istiyosunuz benden? bulucam olm sizi, siz lanet olası karanlık meclis, son işim de olsa bulacağım.

    tek gerçek ben olduğumun farkındayım, serkan da kesin birini çevirip bikaç resmini videosunu almışlar, nolup ne bittiğinden haberi olmayan sokaktaki işinde gücünde bi adam. akşam tulum peyniri yiyodur, adı serkan bile değildir. bankadaki paralarımı çekip yaktım, kimliğimi, adresimi ve yüzümü değiştirdim takip edilemezim. artık peşinizdeyim.

    özet: şimdi özet geç bin yazılımını devreye sokacağınızın farkındayım. ciğerinizi biliyorum lan artık. yutmam.
    ···
   tümünü göster