1. 51.
    +3
    sözüm meclisten dısarı -ya da degil- fakat bu kadar gereksiz bir baslıgın altında bu kadar dikkate alınmayacak yorumları görmek beni sasırtmadı, güldürdü.

    burası inci sözlük platformu. herkesin kendine ait bi kimligi var burada; düzgün olup bunu devam ettiren, düzgün olup kendini basit veya liseli gösteren.
    ve kalkıp da bu sertlikte kızlara bu sekilde laf edilmesini anlamıyorum. bu sadece bu sözlükte degil yasadıgımız, cıkıp hava aldıgımız hayatta da gecerli, sebebi de ya erkekler ya da kızlarımızın basitligi.

    ornegin; cirkin bir kız kapalı giyindiginde kimse bakmazken aynı cirkin kız bir yerlerini actıgında "yoklukta gideri olabilir" haline geliyor. cirkin kız bunun farkında, erkek kendi ideallerinde.

    aslında demek istedigim, incideki kızlarımızın kimisinin basit olusu -kalkıp kimseyi kasar huur vs diye yargılamak kimsenin haddine degil cunku- ya erkeklerimizden kaynaklanıyor. ya da kendilerinden.
    he senın kızma noktan osuran kardes, bu kadar ilgi görmesi mi? -ki bence öyle-

    o zaman kendi arkadaslarına kızacaksın arkadasım, bu kadar abaza olmayın diyeceksin. kızlar bir susucak iki susucak üc kapatıcak memelerini dört düzgün konusacak falan derken olacak ama en basta da dedigim gibi,

    burası inci sözlük platformu ve bu kadar uzun bir entry girmem kimseyi ilgilendirmicek. ama olsun.

    biri beni okusun.
    ···
   tümünü göster