1. 401.
    +1
    evet beyler, ben yazmasam sizin tek kelime edeceğiniz yok ama ne yapalım. bende yazmadan duramıyorum. biraz saplık ve odunluktan bahsedecem bugün. nedir bu odunluk? beyler artık o kadar asosyalleşmişsinizdir ki, farkında olmasanız bile çok ciddi takılırsınız. bu ciddiyet ise karşıdakileri biraz açıkçası sinirlendirir. bunun farkında bile olmazsınız. karşıdaki adam sizin hiç giblemediğinizi ya da sıcakkanlı olmadığınızı düşünür. yani sosyalliğinizin sıfırın altında olduğunu düşünür. sosyallik dedim, hayatta kalma puanı dedim öyle değil mi? o halde sosyal olmak için saplığı bırakmak da şart. konuşurken biraz duygularınızı yükleyin konuşmaya. bakın çok çok konuşup boş konuşmak var, bir de hiç konuşmayıp odun olmak var. siz orta seviyede takılacaksınız. fakat duygularınızı yükleyerek. misal karşıda eski bir arkadaşınızı gördünüz.

    aa, ahmet merhaba nasılsın?

    değil de

    ooooo ahmet kardeşim nerelerdesin yaaaaa

    olabilir. yani illa bunu diyeceksiniz demiyorum. fakat bu şekilde duygularınızı yükleyeceksiniz. yani duygularınızı insanlara göstermekten utanmayan çekinmeyen bir insan olacaksınız. fakat aklınızın bir köşesinde kesinlikle insanlara değer vermemeniz bulunmalı. yani karşıdan adam geliyor değer vermiyorsun diye selam vermemek yok! kesinlikle seldıbını ekgib etme. alfa olan liseliler ilk günlerde selam kesiyordu. biz çok duyduk bunlardan. ama selam kesmek senin statünü bitirir. böyle hatalara düşmemek gerekir.

    ben misal polaklarla takılırken fazla ciddi olurlar ama ben o ciddiyeti giberim. erasmusa gelenler sürekli polakların buz gibi olduklarından şikayet eder. çünkü polaklar cok odun adamlardır. sadece ictiklerinde eğlenceli olurlar. ama yapmanız gereken onlarla odun olmak değil. onlarla taşkala yapabilmek. gidiyorum odalarına bağırıyorum helloooooo diye. ilk günler giblemediler ama sonra mecbur giblediler. yavaş yavaş kanka oldular içmeye başladık beraber vs. vs.

    bu ilişkilerinizi böyle ilerleteceksiniz. hayatta kalma puanınızı arttırır. çevrenizin geniş oldıuğunun bilinmesi çok önemli. duyguları yükleyin. sorusu olan sorsun da başlığa yazı yazalım beyler. okuyanlara teşekkür ederim hadi bye.
    ···
   tümünü göster