1. 1.
    +19 -1
    ---beyler ünv son sınıf öğrencisiyim neyse beşiktaşta otobüse bindim tepeüstüne giden bir işim vardı 12 sularındaydı otobüs yavaştan dolmaya başladı koltuklar fullendi zaten ben 1 2 yer kala bindim otobüse neyse benim yanım boş kaldı direk kapının önundeyim otobüse bir türbanlı bindi ilk şöyle etrafa baktı sonra yanıma baktı oturmadı gıttı ayakta durdu ve yol baya da uzun beyler bilenler bilir 2ci kopru yolunu sonra digeri digeri derken toplum o kadar yobaz olmuş ki artık ben de sinirlendim kalktım inmeyeceğim halde bu türbanlılar direk yere saldırdı amk insanlıktan utandım. bari bir pok yedin oturma çek yolu yok olur mu oturacak illa. 2 çift laf edecektim de vazgeçtim. kızlarınız olursa boyle yetıstırmeyın gercekten yazık benim yanıma otursan ben seni gibecek degilim ya sırf erkek diye garip amk. bu da böyle bir anımdır.

    edit: kalkmamın sebebi otursunlar diye değil amk bildigin sinirlendim bi de denemek istedim kapış kapış gitti yer. yazık gerçekten.

    edit2: bazı arkadaşlar küfür etmişte sanane diye ulan biz de insanız değil mi ? gerçekten bu tür şeyleri hiç kafama takmayan bir insandım ama ben bile sinir oldum amk. sanki hastalıklıyım da beni dışlıyorlarmış gibi hissettim. benim yerimde belki gerçekten dışlanmış biri olsaydı nolacaktı amk. sanane diyenler bu lafım sizedir.
    ···
   tümünü göster