1. 101.
    +3
    en fazla 250 lira edicek web sitesini 2000 liraya alıp kazık yiyosun. sonra en yakın 2 arkadaşına 2000 liraya satıp onlara kazık atıyosun. sonra onlarda 2 kişiye daha kazık atıyor. böyle böyle komisyon alıp para kazanıyorsun.
    ilkokuldan arkadaşım yıllardır selam vermeyiz birbirimize, gel şöyle bir iş var zengin olucaz.en yakın arkadaşım olduğun için çağırıyorum falan dedi.ben zaten bi tak olduğunu anladım. gittim takım elbiseli bi çocuk geldi.yok hayallerin neler. yoldan bmw geçti.bu arabayı alıcam yakında falan dedi.ben tabi gülüyorum ulan nereye alıyosun işin ekmeğini piramitin en üstündekiler yiyor. gerisine avucunu yalamak kalıyor. günde hem okadar çalışıp arkadaşlarıma kazık atıcam hemde ayda 400 lira falan belki oda kazanıcam. simit cafede harcadığınız çay sigara parasını çıkarmaz aq.en çok üzüldüğüm kısımsa arkadaşımın beni para kaynağı olarak görmesi.
    edit: en çokta bu işi yapanlara güldüm lan hepsi takım elbiseyle falan geziyor.bi gizemli takılıyorlar sanki borsadan zengin olmuş iş adamı gibi. facebook profillerine baktım hepsi enes olgun videosu paylaşmış.go go go mega yazmışlar. hayallerine gitmek için uğraşman lazım liderlerimle hayallerime gidiyorum falan ahahah.
    ···
   tümünü göster