1. 1.
    +2
    karizmatik olmak.

    aslında özgüvenli olmak kendini bilmek bunların hepsi karizma için önemli noktalar. ama genel olarak karizma duruşunuzdur. dışarıya ben böyle biriyim diyişinizdir. hareketiniz , tavrınız , giyiminiz , saç stiliniz , oturuşunuz , kalkışınız , gülüşünüz hepsi karizmanın elemanlarıdır. bunları düzgün bir senkronizeyle doğru ve ‘karizmatik’ bir şekilde dışarıya yansıtmanız, sizin en büyük artılarınızdan olacaktır. bunların hepsini öğreteceğim.

    öncelikle her zaman temiz olun. temiz olun. temiz olun. temiz olmadıktan sonra kalanların nasıl olduğunun zırnık kadar önemi yok. kızlarında olduğu bir ortama gideceksiniz, düzgün kokun , 3 gündür giyip terlettiğiniz kıyafetle çıkmayın dışarı , gidin bi yıkanın dıbına koyim . temiz kıyafetleri tertemiz vücudunuza giyeceksiniz. ama ne giyeceksiniz tabiki de elinize ne geçirirseniz değil.

    özenli bir giyiminiz olacak , ama sokakta tarz yaptığını zanneden apaçiler gibi değil. hiç bilmiyorsanız giyinmeyi üstünüze bi tshirt , bi gömlek giyin . ama uzun uzun yazılı olmasın , saçma saçma renkler olmasın . beyaz ağırlıklı ne biliyim bikaç tane şık deseni olan ( çiçek değil tabiki ) bi t-shirt giyebilirsiniz . ya da mavi ( lacivert gibi olum turkuaz değil ) bi gömlekle sokağa çıkabilirsiniz. sakın ha renkli pantolon giymeyin sadece erkeklerin değil kızların da maskarası olabilirsiniz. kot giyin ( ama öyle sağı solu tırtık olanlardan değil ) . hep kot giymeyin tabi . yani giyinmeyi öğrenin dıbına koyim hep aynı tarzla dolaşmayın. bi kaç kombinasyon öğrenin etrafınıza bakın, ( televizyona değil amk sen kıvanç mısın ) zzamanla öğrenirsiniz zaten.

    sonra saç stiliniz aşırı önemli. muhteşem bir vücut harika bir giyim çekici tavırlar . bu saydıklarımın hepsini yok edebilirsiniz . hiç bilmiyorsanız saç yapmayı düz olsun saçınız , sonra yavaştan sağa sola tarayın ama inek yalamış gibi değil hafiften kaldırarak . apaçiler gibi yapıp sonra neden kızlar beni görünce burun kıvıryo demeyin. giyiminizle uyumlu olsun takım elbise giyip abartılı bi saç yapmayın mesela.
    ···
   tümünü göster