1. 201.
    +8
    beyler lisedeyiz yatılı okulda. okulumuz erkek yatılıydı, erkek başına 0.25 kız filan düşüyor.
    NEYSEKi Biz şanslıydık bizim sınıfta 6 kız vardı, 15 erkek. bunların 3 ü pert 2 si sağlamdı biride gibsen gibilmez atsan atılmaz.
    sınıfta da " u " düzeniyle oturuyoruz. hani iki taraf karşılıklı birbirine bakar, orta taraf da tam tahtayı görür.
    herneyse karşılık tarafta oturan sağlamlardan birisini bacağı açılmış biz tabii erkek yatılı sonuçta abazalıkla çıldırıyoruz. bizim orta taraf çaktı mevzuyu hepsi bizim yanımıza gelmeye başladı aq, hoca arkasını dönüyor oradan 2 bin yanımıza filan geliyor. 5 dakika sonra orta taraf bomboş kaldı, bütün erkekler bizim yanımızda. herkes kızın bacağına kilitlenmiş. kız da mal mal ders dinliyor çok inekti. bizim taraftan gibini okşayanlar oyhşş diye bağıranlar, bilerek açıyor kahpe filan diyenler yığınla aq. hoca da cemaatçiydi sonra bu kıllandı herhalde yanımıza geldi karşı tarafa bi döndü kızın bacağı açık, külot filan ortada. xxx kızım kapat o bacağını dedi. sınıfta bi sessizlik...
    biz sınıfta sıraları 3 lemişiz aq, herkes ortaya koşmaya başladı, kızlaar aaa diye bağırıyor, sınıfta herkesin malı kalkmış ayağa kalkıp sırasına giden herkes çömelerek yürüyordu aq dasdsadasdas kız 4 gün boyunca tecavüz edilmiş gibi gezdi ortalıkta.

    edit: imla
    ···
   tümünü göster