1. 1.
    0
    14 yaşındayken 2010 yılında Cem yılmazla sevgiliymiş. erdal acar, nurettin hasman, yılmaz erdoğan, Çağatay ulusoy ve daha birsürü adamla ilişki yaşamış ki adamların büyük bir bölümü kendisinden en az 25 yaş büyük kimseler. Nurettin Hasman kendisinden 40 yaş büyük. 1996 doğumlu.

    Devletimiz maşallah çok iyi çalışıyor. Benim hakkımda suç duyurusunda bulunuluyor çocuğun cinsel istismarı suçuyla ki ben işlemedim o suçu. Neymiş efendim kamera açmasını istemişim kamerada konuşmuşum. Bilmeyen vardır belki söylüyeyim, 18 yaşından küçük biri ile kamerada sohbet etmek cinsel istismar suçuna giriyor. O ciks olayları falan kanunda niteliklicinsel istismar diye geçer. Şimdi ben kamerada hiç görmediğim hâlde asılsız bir ihbar yüzünden 2,5 saat karakolda ifade veriyorum. 15 yaşına kadar devlet korumasında olması gereken bu kız magazin haberlerini işgal ediyor. Ne bir suç duyurusu var ne de bir kamu davası!

    α∂αℓєтιηι ѕιкєуιм ∂üηуα

    Millet gibiyorda birşey olmuyor, ben geldim 24 yaşına daha bir sevgilim bile olmadı, elele tutuşmuşluğum yokken cinsel istismar. He dıbına koduklarım he!
    ···
   tümünü göster