1. 1.
    +5 -1
    türbanlı kız. yüksek ihtimal keçiörenli dini yüksek muhafazakar bir ailenin en küçük kızı. fem dershanesinin kız şubesinden yeni çıkmış alelacele kendini gördüğü ilk dolmuşa atıyor safdilim.

    boş bir yer bakınıyor bön bön. lakin benim yanım dışında boş bir yer yok. bir süre ayakta kalıyor, dini vecibelerini yerine getirmiş ala'yı illiyini fazlasıyla haketmiş melake.

    gel bacı diyorum ayakta kalma yanıma davet ediyorum. daha rahat sıkıştırabilmek için ayağa kalkıyorum pencere kenarına otursun diye. sühulet ile ulaşıyorum amacıma.

    kafasını bile kaldırmıyor minik feriştem, en ufak bir göz temasından kaçınıyor dizlerini toplu hale getiritiyor olası bir temasa karşın. cüzdanımı alma bahanesiyle elimi arka cebime doğru uzatıyorum aman yarabbim o da ne ufakta olsa bir temas.

    bembeyaz oluyor suratı eminim ensesi ateşler içinde yanıyordur. çantasını karıştırıyor birşeyler aramaya girişiyor. kırmızı ciltli bir nur risalesi çıkarıyor. "asa-yı musa" besmele getirip okumaya başlıyor. dudaklarının kıpırdaması ölüleri ihya edecek derecede.

    emsali görülmemiş bir güzellik. güzelliğine asilliğine melekler bile mukabil. işte diyorum evleneceğim kız. kaçamak bakışlarla süzüyorum ürkek ceylanımı. akp kadın kolları üyesi olan annesinin bütün davranışlarını şiar edinmiş. bunu her harekiyle belli etmekte.

    kendimden haya ediyorum sonra. bu dünyaya ait olmayan dakikaların keyfini çıkarıyorum <3
    ···
   tümünü göster