1. 151.
    +1
    Bana gitmeden şunları öğretti:

    "Ey AbdulHay gözünün önünde yanıp sönen küçük nurları görürsen bilki bizden biri yanındadır.O yanıp sönen nurlar bizim gözlerimizdir. Böyle bir durumla karşılaşırsan bilki Biz orda sayı olarak fazlayızdır, toplanmışızdır.Bu toplanmalarımız Kuran dinlemek ve ibadet sırasında size cemmat olarak katılmamızdan dolayıdır.Her salı ve cumartesi akşamı iyimizde kötümüzde yeryüzünde gezmek ve rızık temin etmek için müsadelidir.O gün çocuklarınızı dışarda tutmayın.Çünkü bu izini nefsine eğlence olarak kunlananlarımız vardır. yemeklerinizin ağızını besmele ile bir kapakla kapatın. yemek yediğiniz tüm eşyaları yıkayıp öyle yatınız. Hayvanlarınızın ahırına cevizden yapılmış su ve yem kurnası kunlanmayın.

    Bunu yaparsanız hayvanınız telef olur. Yattığınız yatakların ve ev eşyalarının cevizden yapılmış olmamasına dikkat edin. Banyo ve pis suyu kabe istikametine atmayın bizden bir cemaatin öfkeli bakışına sebep olursunuz. Bizden kim size böyle bakarsa Sara hali dediğiniz hal zuhur olur. Yemekten artan kemikleri besmele ile kabe istikametinde uzak bir yere temiz bir kapta yada örtüyle bırakın. bırakırken "Allahım Bu rızıkları senin gözetiminde müslüman kardeşlerime hediye ediyorum. ihtiyaç sahibi müslüman kardeşlerime sadakamdır" deyip ihlas suresini o kemikler üzerine üzerine oku.O kemiklerden asla kafirler nasiplenemez.Ve bizden hayır duası alırsın. Bizden bir dua almış kimse'ye su bulmak kolaylaşır. Değerli madenlerin yerini biz ona fısıldarız.

    Şayet gözünün önünden bir karartı geçtiyse hemen Ayet el kürsi oku ve Hazret-i muhafazid(sallallahü teâlâ aleyhi ve sellem) ve Ehli-beytine (aleyhimürrîdvan) salavat et.Çünkü yanında bizden bir deli vardır, bilmeyerek sana zarar vermemesi için böyle yap.Çünkü bizden sadece akli durumu ekgib olanlar sizin aleminizde süresiz kalabilir ve gezebilir. Kıyamete kadar bir mesuliyetleride yoktur.O içinizden yanlışlıkla geçerse ve kendinizi koruma altına almış bir amelle dururken içinizden geçerse ürperirsiniz.Önününüzde yatarken ona basarsanız durup dururken ayağınız tökezler. Sebepsiz sandığınız tökezlemeleriniz bundandır.

    Dilini Isırırsan bilki bizim ısırdığımız birşeyi yemişsindir. Bizim ısırdığımız rızıktan yiyen kişinin dili takatsız kalıp kitlenip dişlerin önüne gelip sıkışır.

    Ey Abdulhay(rahmetullahi aleyh) Allahın (celle celalühü) Rahmet ve bereketi tüm müslümanların üzerine olsun." dedikten sonra ince bir duman çizgisi olup gözden kayboldu.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster