1. 1.
    0
    20 yasinda adamim belki siz benden buyuksunuz kucuksunuz bilmiyorum. 2011den beri inciyi takip ederim. liseli diye dalga gecmeyin diye ve olurda sacmalarsam inci sozlugu bozarim diye kendime guvenemeyip 19 yasimda yazarlik aldim.

    yazar olmadigim zamanlarda bile sizle eglendim, sizle guldum, am got capslerinize baktim, bazen uzulduk bazen her seyi tasaga vurduk.

    inci sozlugu her zaman ezilen insanlarin yaninda oldugunu ve ozgurlugu savunan insanlardan oldugunu dusunurdum. ama bu son iki gundur berkin elvanla ilgili gordugum seyler beni hayli uzdu ve sozlugun liseli seviyesinden de dusuk oldugunu farkettim cunku liseli diye dalga gectikleriniz bile artik bir seylerin farkindayken siz on numara pic oldunuz tebrikler. gezi olaylari kimine gore hakliydi kimine gore degildi normaldir farkli gorusler vardi. biz zaten gezi olaylarinda cikip polisi katledelim, ortaliga atese verelim diye cikmadik. sesimizi duyurmak istedik ve artik halkin isteklerini goz onune alinmasini istedik cunku hicbir istegimiz olmuyordu.

    neyse, olaylar oldu ve bazi yoldaslarimiz polis fasizmi ile hayatini kaybetti. kimi kursunlanarak kimi ara sokakta tekmelerle. canimiz yandi, uzulduk. simdi berkin elvan kardesimizi kaybettik. cok uzucuydu cunku henuz 15 yasindaydi. belki gezi eylemlerinde tas atti, belki gercekten evden ekmek almaya giderken oldu bu aci olay. ama bi dusunun lan cocuk bu daha cocuk. gezi olaylarina katildi diye olmek zorunda miydi? uzulmezsin anlarim tanimiyorsun etmiyorsun. ama dalga gecmek nasil bi seviyesizlik? ve sizler anarsist gecinenlersiniz, v for vendetta maskelerini takip omegleda takilmakla olmuyor bu isler. o maskeyi takiyorsan anlamini da kabul edeceksin. ozgurluk icin mucadele vericeksin.

    berkin elvanin cenazesine katilan insanlari ve sadece onun icin yuruyus yapip, oturma eylemi yapan insanlara polis biber gazi ve tomalarla dagitmaya calisiyorsa o savundugunuz polislerin amina koyim.

    inci sozlugunun seviyesi dusuyor demistiniz ya hep iste bu son iki gundur seviye hic bu kadar dusmemisti. kendinize iyi bakin demek isterdim ama bakmayin, umarim berkin elvanin ailesi gibi aci cekersiniz, umarim abiniz kardesiniz ablaniz da bu durumda olur.
    ···
   tümünü göster