1. 1.
    +9
    madem memnun degılsın bu hukumetten gıdersın kardesım sandıgına ustune basa basa baska partıye oyunu verir evine dönersin.

    sokakları şehirleri yıkmaya kimsenin hakkı yok.

    sokaktakıler genellıkle ıyı nıyetlı bılıyorum gezı olaylarında ben de sokaga ınmıstım. ama yanımdakı yuzlerını maskeleyen huur cocuklarının her gun bındıgım beledıye otobusunun camlarını assagı ındırıp, evımın onundekı sokak lambasını devırdıklerını gorunce sıkerler lan boyle protestoyu dıyıp evıme donmustum.

    halkın protesto hakkı var lan! diyen tayfa var bır de ulan halkın en etkılı protestosu sandıktır kardesım. sen ıyı nıyetlı olabılırsın ama yanındakı huur cocukları senı duvar nıyetıne kullanıp her zaman yapamayacagı seylerı o zaman yapıyor.

    daha 15 yasındakı kardeslerımız ölüyor, polislerimiz şehit oluyor, insanlar yaralanıyor, kardes kardese dusman oluyor. bu mu protesto?

    polıslerde de huur cocukları var bunu gezıde cok net gorduk. egosunu tatmın edıp hıc bır sucu olmayanları yaralayan ıbneler de var bılıyorum.

    ama ınanın olan yıne bıze oluyor o gun o sokak lambasını devıren otobusu taslayan ıbnelere hıc bır tak olmuyor. adamlar zaten ısı bılıyor cunku adamın hayatı bu mk. ben o gu hayatmda ılk kez cıkmıstım ama o pıcler her gun ortalıgı kolluyorlar.

    sakin olan tayfa cok var benım gıbı. ınanın bız en ıyısını yapıyoruz. ulkemız ıcın berkın ıcın polısımız ıcın uzuluyoruz.

    çünkü insanız
    ···
   tümünü göster