1. 1.
    +8
    son haber: http://www.hurriyet.com.tr/dunya/26012161.asp

    uçağın kaybolma anı http://www.flightradar24....7/17:23/12x/6.97,103.63/7 uçak 35bin feette stabil uçarken radardan kayboluyor malezyalı yetkililer mayday verilmediğini ve acars(uçakta elektrik arızası falan çıkarsa kuleye bildiriyomuş)aleti elektronik arıza verisi yollamadığını söyledi.

    uçağa binen 2 sahte pasaportlu var.( http://www.redding.com/photos/2014/mar/11/96886/ amk ayaklara bakın photoshop bile yapamamış sığır malezyalılar) gerçi bunlar terörist faaliyet yok insan kaçakçılığı diye yalanlandı tabi ama yersen

    pilot bilgileri:
    hava yolundan alınan bilgilere göre toplam uçuş saati 18,638 olan uçağın kaptanı zaharie ahmad shah (malezyalı, 53 yaşında) malaysia airlines'a 1981 yılında katılmış.

    toplam uçuş saati 2,763 olan yardımcı pilot fariq ab. hamid ise (malezyalı, 27 yaşında) malaysia airlines'a 2007 yılında katılmış.

    olayı size şöyle anlatayim haritasını bilmeyen amk gavatları çekilsin.
    uçak ankaradan moskovaya giderken karadenizde radardan kayboluyo diyelim.sonra 4 gün sonra egeye gitmiş olabileceği gündeme geliyo ve en sonunda gürcistanlı bir vatandaş uçağı havada patlarken gördüğünü ama yetkililere sesini duyuramadığını söylüyor.naparsınız amk?türkiye daha ne beklersin kardeş ülke malezyadan da bizi haklı çıkarcak tavır beklenir zaten.
    her neyse
    vietnam malezyanın bilgi saklamasını iddaa edip çalışmaları durdurdu zaten.çin de malezyanın şaibeli bilgiler verdiğini iddaa edip arama kurtarma işini tek başına yürütme kararı aldı.
    Neyse tabi başbakanımızın uzun ömürler dilediği amerikan ordusunun deniz kuvvetleri olay yerine ilk intikal edenlerden ve çalışmalarına hızla devam ediyo.
    cnn internationalın arşivini tarayamıcam binler kimse kusura bakmasın.ama inanın kolpa sıkılcak mevzu değil 239 can söz konusu.ama tabi çin abd gerginliği de mevcut.çin bilgileri geç paylaşıyo diye(teknolojimizi ölçemesinlermiş güya sebebi)abd bölgeye nasa uydusunu konumlandırıyo.
    son olarak motor firması rolls royce uçağın 4 saat daha hareket ettiğini söyledi diye haber çıktı ama yalanlandı tabi.susturuldular mı yoksa harbi yalan mı bilemem size kalmış.

    bu arada bazı telefonların çaldığı söyleniyor sonra kesildiği falan(ben buna itibar etmem amk bilin diye dedim)

    -uçağın amerikan inmarsat uydusuna ping yaptığı(zayıf sinyaller gönderdiği) konusu amerikalı yetkililer tarafından belirtildi. bu yüzden uçağın teknik arıza vermediği, satcam'un gayet de çalıştığı, kasten iletişim kanallarının kapatıldığı söyleniyor. amerikalı yetkililer kasıt konusunda çok emin. malezya sivil havacılık dairesi emin olmadığımız bilgiler üzerine konuşmayız diyerek söylentileri havada bıraktı.

    - kaptan pilot zaharie ahmad shah oldukça seçkin bir pilot olarak görülüyor ama yardımcı pilot faruq abdul hamid'in 2011'de kokpite kadın atması, ve kokpitte sigara içmesi uçuşun güvenliğini sorgulatıyor.

    - malezya askeri radarına göre uçağın takip ettiği rota : https://pbs.twimg.com/media/birnqgvcaaez0it.jpg pilotun kasten, gizlenmek için bu rotayı takip ettiğini söylüyor abd'li araştırmacılar.

    http://500knots.com/tr/ burdan da bilgiler alabilirsiniz anadilimizden sıkıntısız tasasız

    http://www.stephengrey.co...satellite-debris-2011.jpg uydularım şekil önümden çekil http://500knots.com/tr/images/2014/03/mh370-map.png ve ucak tabiki bulunamadı

    ---

    arama kurtarma çalışmalarına destek için(inanıyosanız bulmaya)

    http://www.tomnod.com/nod...aysiaairsar2014/map/46363 buyrun katılın

    ---

    devam etcem rezerve alın tüm bilgileri eklicem buraya ne varsa.aydınlatcaz olm gücümüzü görsün orrrrrospu çocukları o kadar teknoloji içinde uçak kayboldu amk.
    ···
   tümünü göster