1. 1076.
    +3 -8
    (bkz: flashback)

    esranın kardelenle söz düellosunun bitmeyeceğini ve sonunda muhtemelen saç&baş ikilisinin devreye gireceğini öngörerek esrayı kolundan çekip avm den çıkardım. ilk cinsel ilişkimin karaköy huurları ve nişantaşı kızlarının harmanlanmasından ortaya çıkmış bir kevaşeyle yapılmış olması daha da önemlisi esranın benim bakir olmadığım gerçeğini bilmesine rağmen kanıtlarıyla gözüne sokulmuş olması canını çok sıkmıştı. kaşlarından okunuyordu..

    klagib kezban modellerine bağışıklığım olduğu için yapılacak tripleri her şekilde ekarte edip durumu lehime çevirmeyi başarabiliyordum. beklediğim gibi de oldu. dialogsuz geçen bi yarım saat sonunda eve geri dönmeye ikna ettim. ona bunu unutturacak tek şey o gün içerisinde gerçekleşecek 3. birleşmemiz olacaktı.

    eve dönerken annemi arayıp evde olmadığına dair teyitleştikten sonra bişeyler yiyip eve doğru yol almaya başladık. eve girdiğimde karşılaştığım manzara karşısında şok olmadım dersem yalan söylemiş olurum.

    alan hoşgeldin oğlum bizde esranın babasıyla konuşuyorduk geçin oturun.
    baba ne arıyorsun burda yeter artık kendi kararlarımı kendim verebiliyorum gördüğün gibi.
    kızım otur bu konuyu çözmeden hiçbiyere gitmeyeceğiz.

    o sırada esranın babası ayağa kalkıp üstüme doğru yürümeye başladı. muhtemelen yumruk veya kafa atacağını düşünüyordum. bi anda arka cebinden bi pamuk parçası çıkarıp burnuma bastırdı..

    düşündüğünüz gibi bu eterden başka birşey değildi. kendime geldikten sonra salondaki bir kanepede babam esrayı yüzükoyun gibiyordu, benim olduğum kanepede ise esranın babası haşmetli 45 senelik damarlı malafatıyla züt deliğimdeki damarları açıyordu.. o günden sonra esra ben babası ve babam 4 lü takılmaya devam ettik. şu an çok mutluyuz. bu da böyle bi anımdır.
    ···
   tümünü göster