1. 151.
    +1
    takımıyla başarılı olamayan herkes tak gibi oyun diye kendi beceriksizliğini kapatmaya çalışmış.tak gibi değil sadece belli püf noktaları var, zorluyor oyun bizi.bu başlıkta uzun uzun bir kaç entryim var, galatasaray kariyerimi daha önce yazmıştım. tekrar galatasaray ile kariyere başladım.ilk sezon şampiyon oldum, ancak 2.sezon tabir-i caizse tak gibi geçti. güya nisan ayına kadar 3 kulvarda da gayet güzel gidiyorduk, sonra işler taka sardı. şlden 3.olup avrupa ligine kaldım, yarı finalde lyona elendim. türkiye kupasında yarı finalde fener elimize verdi.ilk maçı içerde 2-0 kazanıp deplasmanda 5-1 kaybettik. avrupa ligi maçlarına denk gelmesi de hezimete sebep oldu. ligde de zirveye yakın seyrederken gibko gibko takımlara sürpriz yenilgiler aldım, deplasmanda ligin sonuncusu ankaraspor 2-1 yenince dedim bi takluk var bu işte.ilk defa böyle sallantılı bi durumla karşı karşıyayım,3.sezona intikam sezonu olarak bakıyorum. ligi an itibariyle 3.bitirdim. eskişehir 74 puanla şampiyon oldu, baya sürpriz oldu açıkçası. fener 64 ile 2.,ben 59 ile 3. oldum.ilk sezon bittiğinde fernandes-caner erkin-tom ince transferlerini beleşe yaptım. fernandes tak gibi oynadı. caner tam bir çılgın, mutlaka alın. zaten ilk sezonda sözleşmesi biteceği için bedava kapabilirsiniz. ligde ilk sezon fenerle 26 maç 10 gol 8 asist ile oynadı, bende de 31 maç 6 gol 7 asist ile. genelde sol bek oynattım.tom ince geleceği çok parlak bi oyuncu, mutlaka alın.2.sezonun devre arası seydou doumbia'yı aldım 6 milyon euroya. sözleşmesi bitecek diye ucuza bıraktı cska.16 maçta 8 gol atıp 4 asist yaptı, takım kötü diye o da pek iyi değildi ancak takımdaki açık ara en iyi oyuncu şuan.ilk sezon küme düşen antep ve elazığdan çok cüzzi rakamlara serdar gürler ve muhammet demir'i aldım. özellikle muhammet çok iyi.son olarak şunu söyleyebilirim,gs ile oynayacak arkadaşlar ontivero-hajrovic-koray günter-alex telles de ısrar edin, çok iyi gelişiyorlar.
    3.sezon öncesi sözleşmesi bitecek olan jem karacan-tolgay arslan ve cenk gönen ile sözleşme yaptım. melo-fernandes-chedjou gibi elemanlara yol vericem. başka oyuncu tavsiyesi olan varsa beklerim.

    edit:intikam sezonu olarak adlandırdığım 3.sezona gibici bir giriş yaptım beyler. öncelikle sattığım oyunculardan bahsedeyim,

    fernandes 4.3 milyon euroya r.sociedad
    felipe melo 1.7 milyon euroya ajax
    chedjou 2 milyon euroya lazio
    muslera 10 milyon euroya juventus
    serdar gürler 3.3 milyon euroya eskişehir (1 sezon önce küme düşen elazığdan sadece 250 bin euroya almıştım,1 sezonda tak gibi oynadı oyna rağmen)
    bruma(kiralık) granada'ya (aylık aldığım kira 235 bin euro, yoksa kiralamayacaktım bu sezon)

    evet aslına bakarsanız pek karlı satışlar olmadı, hayal kırıklığına uğradım, daha yüksek bonservisler istedim vermedi muallakler. özellikle muslerayı 15-20ye okuturum diyordum amk. yabancı kontenjanı sıkıntı diye sattım zaten. yerine aldıklarıma gelecek olursak;

    kaleye doğal olarak onur kıvrak,10 milyon euro bayıldım amk
    cenk gönen, tolgay arslan,jem karacan'ı bi önceki sezon ortası beleşe hallettim, yeni sezon itibariyle takımdalar.
    Lamine sane bordeaux'nun zenci savunmacısını 10 milyon euroya kadroya kattım.

    diziliş şu şekilde:

    onur

    salih dursun semih kaya sane alex telles

    selçuk inan jem karacan

    burak yılmaz ontivero tom ince

    doumbia

    4-2-3-1 ile oynuyorum.

    3.sezona avrupa ligi ön elemesiyle başladım, malum geçen sezon mal gibi 3.olunca uefa ya talim ediyoruz.

    debrecenle dışarda 1-1 kalarak başladım daha sonrasında ise içerde 7-1 gibi gibici bir skorla eledim elemanları. daha sonraki turda sheriff ile oynadım, içerde 4-1 dışarda 5-0 yendim ve gruplara kaldım.
    ligde ise daha 3 maç oynadık sonuçlar
    3-1 konyayı yendim
    6-1 sivası yendim
    4-1 kasımpaşayı yendim gol yollarında öttürüyoruz anlayacağınız.

    an itibariyle alex telles e shakhtar tarafından 15 milyon euroluk teklif geldi, kafamı karıştırdı binler.

    edit 2:3.sezonun devre arasına geldim, ligde 17 maçta 15 galibiyet 2 beraberliğim var 51 gol attım,13 gol yedim,38 averaj yaptım,en yakın rakibim +15 averajda. gene en yakın rakibim beşiktaş 10 puan arkadamda. doumbia-burak-tom ince-ontivero çılgınlar gibi oynuyor.her maç goller asistler havada uçuşuyor bu 4lüden.
    avrupa liginde gruplarda fiorentina-spartak moskova ve maccabi haifa çıktı.6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlikle 16 puan topladım, lider çıktım. rakip M.gladbach oldu bakalım.

    devre arasında bonservisi 6 ay sonra bitecek olan, muhammet demirci (bjk),okay yokuşlu(kayseri),yusuf erdoğan(ts) beleşe aldım. geleceğe yatırım hesabı.
    daha öncesinde shakhtarlı binler 15 milyon ile kafamı karıştırmıştı,o ara 20 milyon istedim onu da kabul ettiler ama ben satmadım, devre arası gene yeltendi muallakler, roma-valencia-lyon-shakhtar teklif yaptı telles'e.önce direndim, ibiş gitmek istiyorum dedi, dıbını yolunu giberim dedim ve 20 milyon euroya shakhtar'a yolladım pezoyu.

    edit 3:telles gidince caner i tekrar as kadroya aldım, yedekte sol bek kalmadı amk beleşe yapılan transfer kervanına ismail köybaşı da eklendi.bi de swansea'nin sol beki ben davies i beleşe hallettim,lig bitince takıma katılacaklar.

    edit 4:ligi 29 galibiyet,4 beraberlik,1 yenilgi ile 91 puanla zirvede bitirdim.91 gol attım 31 gol yedim. beşiktaş 66 puanla 2. oldu.
    burak yılmaz ı bütün sezon sağ açıkta oynatmama rağmen herif gol kralı oldu 33 maçta 24 gol 12 asist ile oynadı. ortalama puanı 7.62
    doumbia 33 maç 22 gol 8 asist ortalama puanı 7.33
    tom ince 33 maç 7 gol 13 asist ortalama puanı 7.12
    ontivero 32 maç 8 gol 11 asist ortalama puanı 7.23
    selçuk inan 29 maç 11 gol 7 asist ortalama puanı 7.33
    jem karacan 25 maç 2 gol 7 asist ortalama puanı 7.16
    lamine sane 31 maç 5 gol 2 asist (defans bu eleman) ortalama puanı 7.33
    semih kaya 33 maç 5 gol ortalama puanı 7,17

    avrupada m.gladbach ı eledikten sonra valencia geldi, deplasmanda 1-0 yenildim, içerde tek kale oynadığım maçı 2-1 kazanınca deplasman golüyle elendim amk.man city aldı zaten kupayı
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster