1. 1.
    +1
    panpa doğuya gönderirler diye birşey yok tamamen şans doğuda olabilir batıda.

    acemi birliğinde maçları izletirler. usta birliğindede gittiğin birliğe bağlı olarak izleme imkanın olabilir.ama jandarma olarak yaparsan %90 maçları kaçırmassın çünkü ufak birlikler olur ve imkanları piyadelere göre daha iyidir.

    gece senin başında nöbetçi bir rütbeli olur.o gece yoklama alır ve ışıklar kapatılır.ama bu yerine göre deişir kimi yerde kimse giblemez yoklama bile alınmaz. kimi yerde yoklama alınır yatış saatine bakılmaz. kimi yerdede istersen sabaha kadar yatma kimse giblemez. ayrıca başında duran rütbelininde etkisi vardır bazı rütbeli nöbetinde yat saatine dikkat eder bazısının gibinde olmaz.

    komutana ben peynir yiyemiyorum bana başka bişey verin dersen. yiyosan ye yemessen yannanımı yer der muhtemelen. zaten istikak diye bişey var genelde sadece peynir filan olmaz ekmek peynir zeytin yumurta reçel domates helva tereyağ gibi besinlerden ikişer üçer verilir birini yemessen diğerini yiyebilirsin.ama masalara toplu oturulduğu için senin iğrendiğin yemeği zevkle yiyen birilerine mecbur raslicaksın bi süre sonra alışırsın gibe gibe. zaten hijyen ortdıbını gördükten sonra emin ol peynir sana daha bi sevimli gözükür.

    girebilirsin. benim arkadaşlarımdan ales, polislik sınavı cart curt bi takım sınavlar için izin alanlar ve onlara gidip girenler oldu.bu durumda bölge komutanlığına dilekçe veriliyo senin adına ve %99 izin çıkıyo gidiyosun sınava giriyosun geri geliyosun. problem olmaz.ama sınav yaklaşırken gireceğini bildirip önceden haber vermen gerekir.
    ···
   tümünü göster