1. 1.
    +3 -2
    amk istediğiniz taşşağı geçin ama şu yazıyı okuyun yeter, en azından siz yalnız bırakmayın.

    yalnızlık nedir bilir misiniz?
    evde 7/24 yalnızım. dışarıda arkadaşlarımın yanında istediğim kadar dertleşeyim kendimi anlatamıyorum. sıkıntım iyice büyüyor içimde. geceleri çift kişilik yatağında tek başına yatmak nasıl koyuyor bi bilsen amk. uyuyamıyorum. 12 de kafayı koyuyorsam yatağa 4 te en erken uyuyabiliyorum oda yarım saat uyuyup uyanıyorum. belki diyorum, belki sevdiğimin kokusu bi t-shirtin üstünde falan kalmıştır, yok.

    çok sevdim dıbına koyayım. hayatımı adadım, canımı feda ettim.

    kahpe hayat. bize ne zaman gülecek? şu yaşımda intiharı düşündüm ciddi ciddi. parasızlık bir yandan, aşık olduğun insan başka erkeklerle yatıyor bi yandan, hala babamdan para istiyorum bazen onun utancı bir yandan..

    çok kötü şey beyler. siz siz olun yanınızdakilerin değerini bilin. bi mesaj attıktan sonra o telefona dakikalarca bakıp 1 yeni mesaj yazısını görememek yalnızlıktır amk. çok sevdiğiniz kız size rol yapıyosa, başka erkeklerin altına giriyosa, siz ona beni rahat bırak istemiyorum seni teşekkür ederim yaşadıklarımız için dediğinizde o size rica ederim diye mesaj atıp bidaha yüzünüze bakmıyosa ne hissederdiniz?

    kötü bişey yalnızlık.
    bütün anılarda sadece ben miyim anlamsız..
    yoksa sizlerde mi en kalabalık yapayalnızlık..
    yalnızlık paylaşılmaz diyolar ya..
    paylaşılmıyo..
    ···
   tümünü göster