1. 176.
    +6 -1
    kulaktan dolma laflarla ön yargılı olmayın diyen huur çocukları size sesleniyorum; faşist huur çocuğu milliyetçi kendini vatansever sıfatıyla tanıtan yalnız vatanım dediği toprak parçası için hiçbir tak yapmayan mafyacılık oynayan reislerle dolu olan bi okul bura. kimse kendini kandırmasın. artık eskisi gibi falan değil diyorsunuz ama daha 1 hafta önce yannanlar beni 30 kişi sıkıştırıp o küpe takılmayacak, o saçlar kestirilecek diye sıkıştırdılar. küpeyi de çıkarmadım saçları da kestirmedim sakalı da. ne zaman dayak yerim diye bekliyorum bakalım kısmet. dayaktan çekinen bi insan değilim. bu huur çocukları o kadar insanın içinde kendine bile zarar veremeyecek insanları sıkıştırıp tehdit ederler. hepsinin de ne tak olduğu çoğu kişi tarafından bilinir zaten. gündüz merkez kampüste tekbir çekerek, vatandan milletten dem vuran sloganlar atarak gezerler ama akşam rakı sofrasında ahmet kaya dinlerler. böyle huur çocuğudur onlar çünkü. faşist öğretim elemanlarının çoğu öğrencilere ırkçılık dışında bir şey vermek istemez, bu zihniyetle yetiştirilmeye çalışırlar.

    uzun lafın kısası gelmeyin olum gaziye. üni. hayatı yok, sosyal aktivite yok, özgürlük yok. "yok yeaaa artik gazide herkes rahat rahat takılıyor." diyen huur çocuklarına da prim yaptırmayın yok öyle bir şey. alayının dıbına koyim rektöründen öğrenci işlerine, prof. undan araştırma görevlisine, hademesinden kantincisine kadar alayı faşist, ırkçı. gibtiğimin yerine gelmeyin. 76000 nüfusu olan bi okulda 15000 tane "reis" var ve hiçbiri bir taka yaramıyor. o huur çocuklarına boyun eğmezsen delikanlı oldukları için 4 sene boyunca 30-40 kişi seni tek buldukları yerde giberler.

    neyse yaa gelecek olanlar da bunları dikkate alsın derim. komünistini falan geçtim chpliye bile tahammülü yok adamların ona göre.
    ···
   tümünü göster