1. 101.
    0
    Ben şöyle birşey düşünüyorum ; şimdi ki teknoloji ile gelecek hakkında bazı varsayımlarda bulunulabilir. Eğer teknoloji çok daha ileri gider ve dünya o zamana kadar kendini imha etmezse ki etse bile bir şekilde kuantum fiziğine göre zaman kavramında geçmiş geleceğe tekrar gelebiliyor ki şöyle düşünün insanlar geçmiş hayatında yaşadıklarını hala hatırlayabiliyor bir şekilde gözünün önüne getirebiliyor. Böyle basit düşünürsek tekrar canlanma olabilir. Mesela 100. nesil torunum beni merak ederse teknoloji o kadar ileri seviyedeyken beni bir şekilde güç sayesinde bulabileceğine inanıyorum. Zaten herşey enerjiden ibaret olduğunu düşünürsek o gücü tekrar bulma hapsetme ve tekrar canlandırma gibi birşey yapılabileceğini düşünüyorum.
    Bazı zenginler kendilerini dondurup 50-100 sene sonra tekrar dirilmek için kendilerini donduruyorlar.
    Teknoloji ve bilimle ilgilenen insanlar kesinlikle geleceği inananlara göre daha çok merak ediyorlar ama bir cennet değil. insanın kendini keşfetmesi ve dünyayı keşfetmesi bakımından bakıyorlar.
    Açıkcası şu ilahi teori çok saçma geliyor. Böyle bir sonsuz evren yaratacak güç kitaplarda örnekleri geçen gibindirik bir cennet yaratıysa gerçekten çok yadırgarım. Resmen bedevi rüyası.Ama bana çok farklı bir cennet anlatsaydı aklım almayacak ki ben evrene baktığımda çok şaşırıyorum bunları yaratan öyle cennet yaratıysa büyük hayal kırıklığı olur ki öyle birşeyde yok.Ama agnostik olduğum için yaratıcı yok yada var diyemiyorum ama din külliyen yalan bana göre ki tüm dinler son din diye gelmiş hala son dindeyiz eminim yeni dinlerde gelecek :d
    ···
   tümünü göster