1. 1.
    +1 -1
    yalamak istiyorum dedim. neden küçültme sıfatı kullanıyorsun amışımla ilgili dedi... sıfatıma tükürdü. ardından sıfatına tükürttüm penisimle.. gülpembemin yüzünü silmek için sokağa çıkıp ıslak mendil satan çocuğa 1 tl verip mendili aldım üstü kalsın babalık diyip eve döndüm. cool tavırlarla yolda yürürken ayağıim kaldırım taşına takılıdı sendeledim..

    meğersem o kadar da cool değilmişim. gömleğimin 1 düğmesi kopmuştu o an farkettim, elimle düzeltir bir tavırla karşı kaldırımdan bana doğru yürüyen hatuna keskince seni gibmek istiyorum bakışı attım. birbirimizi 5 adım kadar geçmişken tekrar geriye döndü bakışlarımız karıştı birbirine, sağ ayağımla bi karıncayı eziyordum bu arada, hiç bir canlıyı incitmeyeceğime söz vermiştim kendime, ağzında evine zütüreceği arpa taneciğiyle tak gibi ezilmişti zavallım.

    bir anda kızın parfüm kokusunu hissettim burnumda, ayaklarımı benden bağımsız yönetiyordu sanki bu koku. onu izliyordu... oysa karıncayı incitmeyecek kadar vicdanlıydım. ama altımda inletirken incitecek miydim bu pilicin vajinasını?
    ···
   tümünü göster