1. 1.
    +9 -1
    hikaye tadında bi rehber yazıyorum size panpalar.

    total war serisinde napoleon,rome,medieval ve medieval2 total war ı ustalıkla bitirdiğimi söylemek isterim.

    yarın akşamdan itibaren empire total war da osmanlı imparatorluğu ile sıfırdan başlayacağım ki oyunu oynayanlar bilir oyunun başladığı 18.yy da osmanlı çok zor durumdadır hazine de parası yoktur askeri gücü çok azdır yani kalkınmak çok zordur.oyunda ki gelişmeleri,savaşları herşeyi burda paylaşacağım zaten devletle ilgili olan herşeyin resmi burda olacak vezirler,teknoloji durumu..vs günlük gibi düşünün hatta hikaye gibi okuyabilirsiniz de.

    sıkılmamanız için sık sık resim koymayı düşünüyorum

    ön sıralardan reserve almanızı tavsiye ederim panpalarım çünkü bu başlık istense de istenmese de ya sizin entrylerinizle yada kendi entrylerimle sol taşakta zaman zaman görülecek.

    sağlıcakla kalın panpalar.

    - sadece benim entrylerim -
    http://inci.sozlukspot.co...se%20agib%20kardan%20adam
    - sadece benim entrylerim -

    ek : panpalar hergün gelen 10 mesajdan 6 sı "oyunun torrentini atarmısın?" şeklinde,ben 3 kez açıklama yaptım ama zahmet edip birazcık aşağılarda ki entrylerimi okumuyorsunuz,sizin için aşşağıya kopyalıyorum ;

    "oyunu oynamak isteyenler varmış panpalar açıklama yapıyorum ;

    bi alışveriş merkezinde kampanyası varken satın almıştım bu oyunu, fiyatını hatırlamıyorum... torrent linkleri büyük ihtimalle internette vardır fakat ne kadar güvenilir bilemem ve torrentler kesinlikle ileride sorun çıkartıyor.. save dosyası..vs arızalanıyor züt gibi kalabiliyorsunuz... totalwar'ın kendi sitesinde ki forumda birçok arkadaşın torrent olarak indirip nasıl hatalar aldığı yazıyor zaten... fakat şansınızı deneyebilirsiniz isterseniz,ama büyük ihtimalle sorun çıkartabilir."
    ---
    "ayrıca yine soran var, osmanlı imparatorluğu yama değil oyunun kendisinde osmanlı imparatorluğu var.

    orjinal olmayan internetten indirilmiş empire total war da her türlü sorun çıkabilir, save'iniz bozulur, oyundan atar,bi yılda takılı kalır..vs eğer illa bu tür oyun oynamak istiyorsanız medieval 2 total war'ın orjinal olmayan ama sorunsuz torrentlerini bulabilirsiniz ayrıca medieval 2 total war da eğlencelidir daha eskileri anlatır grafikleri empire total war kadar güzel olsaydı onu oynardım... okçular falan var ♥ empire da okçu yok çok kafamı bozuyo amk."
    ···
   tümünü göster