1. 1.
    +3
    UYARı !! UYARı !! UYARı !!

    kotalı panpalar şuanlık resim açmasa olur ilerki zamanlarda arada bir tıklasınlar... okuyarakda takip edebilirler.

    UYARı !! UYARı !! UYARı !!

    http://imgim.com/1957incir9139110.png
    evet panpalar oyun ayarlarımın resmi bu en zorda,dünya hakimiyeti modu oynayacağız eğer 1923 e kadar dünya hakimiyetine ulaşırsam ve mutlak monarşiden sıkılmazsam 1923 de cumhuriyeti getirmeyi düşünüyorum fakat bu bir plan değil sadece düşünce yani bakarsınız mutlak monarşiden devam ederim.
    ---
    http://imgim.com/haritagaka.png
    oyuna başladığımızda sahip olduğumuz topraklar bunlar,ne karadeniz ne de akdeniz türk gölü değil maalesef... fakat kısa zaman içerisinde karadeniz türk gölü olacak.
    ---
    http://imgim.com/ulusal%C3%96zetgaka.png
    bunlar hükümetin,devletin durumu desek doğru olur gördüğünüz gibi doğru düzgün gelirimiz yok o yüzden şuan bu gelirle saniyeye abanmak çok riskli olur hatta belki şu elimizde ki parayla sanayiye giriş yapamayız bile... o yüzden ilk başlarda tarıma önem vericez ve bazı ticaret yollarına gemi yollıcaz... belki bi ara korsanlık yaparız.
    ---
    http://imgim.com/ilkegaka.png
    Kırmızı renk huzursuz sarı renk idare eder yeşil renk huzurlu anldıbına geliyo panpalar o sarı renkler zaman zaman kırmızı zaman zaman yeşil olacak ama bizim amacımız dünya hakimiyeti ve tüm halkın huzuru... ilk başlarda genelde harita kızaracak çünkü biraz vergi almalıyız ehehe.
    ···
   tümünü göster