1. 1.
    +4 -3
    evet beyler öncelikle bize lazım olan bir adet iktidarsız, fazla zorlanmayan bir yannan, sağlıklı bir sol el ya da sağ el,yaratıcı bir hayal gücü, video veya resim ve en az yarım saat boş vakit

    31 kısmını özet geçerek patlama anına gelirsek,tam patlama anında gibimizin baş kısmıyla gövde kısmı arasını 31 çekilen elle sıkıca tutuyoruz ve dölün vucuttan çıkmasını engelliyoruz

    (Not: öle zevk alınmaz diyen andavalları kaale almayın. tabi ki patlama kadar zevk vermez ama bu mubarek gunlerde hiç değilse bir çıkış yolu)

    sıkıca tuttuğumuz yannanımızı küçülene kadar bırakmıyoruz fakat bu uzunca bir vakit alıyor(15dk).bu süre zarfında yannan gitgide küçülür ve elimizle sıkmak daha kolay hale gelir. Fakat burada unutulmaması gereken olay yannan tam olarak küçüldükten sonra bile bırakılmaması çünkü bu durumda döl gelmese bile zevk suyu kendini bırakıyor ve bu durum cünüplüğe yol açabilir.bu yüzden küçüldükten sonra bile en az yarım saat sıkı sıkı tutulması gerek yannanın. Merak etmeyin kangren olma riski yoktur.Yan etki olarak yannanta ilk sıkma anında 2-3snlik bir ağrı bırakır.

    burada ulan 31 için o kadar uğraşılır mı diyen arkadaşlara, hepimizin başına gelebilecek, gözümüzün döndüğü vakitleri hatıralatırım.
    ···
   tümünü göster