1. 1.
    +17 -2
    bende heyecanlandım amk dedim bizimliler güzel şeyler yapar ben de yerim. amk gece bu heyecanla yatamadım falan sabah annem bişeyler söyledi gittim aldım marketten. sonra dedi oğlum dışarı çık, o kadar kadının içinde durma dedi.

    çıktım dışarı arkadaşla pes falan oynamaya gittim. akşam eve gidip yiyeceğim şeyleri düşünüp mutlu oluyordum. neyse amk eve gittim heyecanlı heyecanlı. dedim anne bana bişeyler hazırlasana. tamam dedi gitti mutfağa. masaya baktım amk yayla çorbası tek var. lan dedim bu ne? çok kalabalıktık hiçbirşey kalmadı dedi.

    bir zoruma gitti beyler anlatamam. dedim kısır falan da mı yok amk ? yok dedi onu bile bitirmişler sanırsın somali den gelmişler amk. dedim bari bisküvili pasta yiyim. yok dedi sana 2 dilim bırakmıştım kardeşin yedi dedi. amk kan beynime sıçradı resmen. zaten ayda yılda bir bisküvili pasta yiyoruz ona da izin vermiyorlar amk.

    gittim kardeşimin suratına bir döner tekme attım feleğini şaşırdı bin. dirseğimi kıvırıp göğsünün üstüne fırladım. ondan sonra annem geldi beni kardeşimin üstünden aldı. 22 yaşında adamsın, bir parça pasta için 8 yaşında ki çocuğu dövüyorsun dedi suratıma tükürdü. yatağıma gidip sabaha kadar ağladım
    ···
   tümünü göster