1. 251.
    +2
    futbolun ilahıdır. barça kilidini çözdü hatta ve hatta bayern kilidini de çözdü benim için.ama eşleşebileceği en tehlikeli takımlardan biriyle eşleşti ben atl madridden korkmuştum açıkcası.ama parisi çekerek daha da kapalı kutu bir takımla eşleşti. halbuki barça ya da bayernle erken eşleşse daha iyi olacağını düşünüyordum. zaten süper kupada eşleşmişti bayernle. görüldüğü gibi penaltılarda son anda kaçtı tur. üstelik son uzatma topu gol olmuştu ve uzamıştı maç.o atak kaçsa süper kupayı alacaktı chelsea.
    realden ayrıldıktan sonra barça sazı yine eline aldı ligde. zaten şu bakış açısı ile çok rahat göreceksiniz ki barça barça olalı önüne geleni devirdi.mou geldi 1 sene olmadan gibti attı barçayı.ama diğer takımların hala baş belası barça. fakat mou için değil.

    futbol zekası gerçekten çok üst düzey. futbol oynayamayan insanın futbolu bilmeyeceği tamamen saçmalık zaten. ayrıca pgibolojiyi de iyi kullanıyor mou reyiz.

    şu noktaya mutlaka kafa verin bahis açısındna işinize yarayacaktır. real madrid dönemindeyken basit takımlara karşı full ofans kullanırdı mou. ancak madridte şöyle bir özelliğe sahipti onun takımı. dünyanın en güçlü ofans hattı okey ama yeri geldiğinde dünyanın en iyi defans takımı oluyordu madrid. yani chelsea açısından barça, bayern ya da madrid maçlarında bu özelliğini göreceksiniz bu takımın. muhtemel olarak paris deplasmanında da göreceksiniz.o yüzden bu maçlar alt geçmeye aday maçlar olacak farklı bir chelsea göreceksiniz.son oynadıkları süper kupa bayern maçlarını hatırlayın. hızlı oyuncular ile müthiş bir kontra taktiği uygulanabilir.

    futbolun, başarının,paranın ve kariyerin yozlaşabileceği gibi bu adamında zamanı geldiğinde yeni yapılanma içinde olan bir takım ile çalışacağını düşünüyorum en başta portoyla başladığı gibi.bu türkiyeden bir takım olabilir. sonuç olarak türkiye tam bir futbol ülkesidir. başarı için de gerekli alt yapının sağlanması şart olacaktır. mali açıdan fenerbahçenin bu yükü kaldırabileceğini düşünüyorum. umarım bir gün fenerbahçeye gelir ve buradaki havayı yaşar.
    ···
   tümünü göster