1. 1.
    +3
    şimdi böyle birşey olursa olan sınırda tutulan gariban erlere olacak. zütü büyük rütbeliler de bunların ailelerine taziyelerde görüntülencek haberlerde. sonra yoksul aileleri ağlayarak vatan sağolsun dicek. y.ö gibi ulusalcı dalyaraklar cıkıp rte sevmeyebilirsiniz ama mevzu vatan ulusal güvenlik destek olmak lazım dicek. kemalist ve ulusalcı yavşaklar da buna katılacak.
    sonra biz dicez. siz oralardaki şeriatçı yamyamları beslediniz silah verdiniz. oralarda akan her kanda tc denen terör örgütünün payı var. uçaklarını düşürdünüz daha öncesinde ses etmediler. ne olmasını bekliyodunuz anasını gibtiklerim dicez. snra da nur topu gibi vatan hainleri ilan edilcez.

    yani huur cocuklaru bu cod yada counter değil oraya atılan füze cocukları öldürcek parçalara ayırcak. tabii ki esad da en dogal hakkını kullanarak misillemesini yapacak. ben olsam anasını bile giberdim şimdiye. ama bu adam devlet ve halkı ayırt edebiliyor.

    eğer olurda askerde olan tanıdınızın yada sizin başınıza birşey gelirse düşmanınızı iyi bilin. sınır dısında aramayın. beton mille sakarya edebiyatı yapmayın. ulusalıınzı da giberim güvenliğinizi de
    ···
   tümünü göster