1. 1.
    0
    bu yazı youtubeda karşıma çıktı direkt copy paste yapıyorum. yazıyı yazan komünist kafasında ama bu gerçekleri söylemediği anldıbına gelmiyor.

    "Sayın arkadaşlar, okursanız meseleyi kısaca özetleyeyim. Ki, RTE'nin peşinde sürüklenenelrin çoğunun maalesef kavraması zor bu yazacaklarımı. Amerika ve sermaye, yani para babaları dünyaya ÇIKARLARI doğrultusunda bakar. Tayyip Erdoğan'ı iktidara taşıdılar, çünkü sermayenin ihtiyaçları doğrultusunda tüm kamu mal ve kaynaklarının satılmasını ve Türkiye'nin kapitalizmin ihtiyaçları doğrultusunda biçimlendirilmesini istiyorlardı. Bundan daha önemlisi, "Türkiye'de müslüman bir topluluk var, bunların başına bunları kendi çıkarlarımız doğrultusunda yönlendirebileceğimiz birini getirelim ve islamcı kimliği ile onun üzerinden Ortadoğu'daki egemenliğimizi ve denetimimizi arttıralım" dediler.

    Şimdi AKP'liler hatırlamaz ama, KOÇ, Aydın Doğan Ciner, Şahenk, Sabancı, Boyner bunu keyifleri için değil, çıkarları için destekledi. Zaten ters düştükleri hiçbir konu olmasa bugün gitmesini istemezlerdi. Evet, gitmesini istiyorlar ama hemen gitmesini de istemiyorlar. Düşündükleri, hesapladıkları şeyleri Recep üzerinden gerçekleştiremediler, çünkü Recep'in hırsı, para açlığı, iktidar şehveti korkunç idi.

    Padişah olma hayalleri ile ve korkunç bir açgözlülük içinde onların belirlediği sınırların dışına çıkan şeyler yaptı. Şu ana kadar, piyasaya öyle bitirici bir kayıt sürmediler, sürseler idi şurada AKP fanatikleri bile iki günde satardı Recep'i, nefret ederlerdi. Kaddafi ve Saddam'a aynısını yapmadılar mı, halk nefret etmedi mi? Peki neden hemen gitsin istemiyorlar. öldürücü bir hamle yapmıyorlar? Çünkü yerine, kendi çıkarlarına uygun sağcı ve piyasacı bir oluşum hazırlamak ve Recep'i ondan sonra göndermek istiyorlar.

    CHP ve MHP durduk yerde yakınlaşmadı. Gördükleriniz sizi yanıltmasın. Tüm bunları NATO, ABD, iSRAiL ve sermaye çevreleri ayarlıyor, tıpkı Recep'i getirirken yaptıkları gibi. Sağcı bir milli cephe hükümeti kurmaya çalışıyorlar ki, onlar da bu halkın anasını Recep kadar ağlatacak, Recep'in yaptığı korkunç şeylerin faturasını da onlar halka ödetecektir. Evet, dolar fırlayacak, çünkü Recep ve taifesi devleti çok soydu, rakamlarla oynayıp milletin gözünü boyadı.

    Sonuçta, biraz aklınız var ise, herkesin kendi çıkarını düşündüğü şu dünyada, Recep'in ya da bir başkasının sizi daha fazla soyup halkı inim inim inletmesine izin vermez, din ile kandırılarak soyup soğana çevrilmeye daha fazla izin vermezsiniz. Recep gitmeye gidecek, yerine getirecekleri ilk anda biraz soluklanmanızı sağlasa da, sermaye sizi soğan gibi soymaya devam edecektir. Aklınız var ise, biraz "sol" nedir, ne değildir araştırıp öğrenebilir ve durmadan tecavüze uğrayıp soyulmaktan kurtulmaya çalışabilirsiniz. "

    özet: yani diyor ki dexer yakın zamanda giderse gitmesinin sebebi daha iyi bir türkiye için değil, dünyayı yönetenlerin çıkarları için olacak ve her zaman olduğu gibi iktidara kim gelirse gelsin gibilen gene sen, ben, o gene sıradan insanlar olacak. maalesef hayat filmlerdeki gibi değil.
    ···
   tümünü göster