1. 1.
    +40 -17
    Seçimi hileli, Sınavı şaibeli, Medyası sansürlü, Interneti engelli, Ayakkabı kutuları paralı, başkabanı ve bütün bakanları hırsız, %50 halkı vatan haini(bak cahil ya da gerizekalı demiyorum artık son olaylardan sonra bile bile akpye oy veren varlık vatan hainir!) kısacası Demokrasisi demokrasisiz!

    güzel ülkemin anasını avradını gibenlerin ve bunlara destek olanların, allah bin belalarını versin huur çocuklar.

    edit: bir chp li akpli nin en önemli farkı - chplinin kendi, akplinin başkasının düşüncesine sahip olması. Aziz nesin'i bir kez daha saygı ve sevgiyle anıyorum.

    edit: her şeye rağmen hayatı biz kendi kendimiz yaptık, en az 10 ili daha akp den kurtabilirdik, 2-3 yerde chp mhp ye destek, 6-7 yerde mhp chp ye çıksaydı(antalya, denizli vs.) az değil 10 şehrimiz daha güzel insanlara emanet olacaktı. en az vatan hainleri kadar biz de suçluyuz.

    edit: twitter ı takip edin görüceksiniz boşbakanın kapattığı platform da onu ve partisini savunan bir zihniyet var, chpli olarak çoğumuz hatalıyız neden mi? çünkü saygı duymadığımızı dışladğımızı düşünen bir akp savunucu zihniyeti var, kendi kendimize adamları kutuplaştırdık, düşman ettik. bunu yapan chpli de en az akpye oy veren adam kadar suçludur? kaçınız bir akpliyi karşınıza alıp insan gibi derdini dinleyip, yav kardeş öyle diyorsun ama işin doğrusu bu bak dedi?

    Edit: su yaziyi okuyan chpli mhpli kardeslerimden tek dileğim karsi tarafi ezmemesi hakaret etmemesi.bu insanlar kotu insanlar degil sadece akli yikanilmis bize dusman gudulmus insan lar ve en büyük sorumlusu. bunun biziz. kopek gibi davraniyor cogumuz insan yerine koymuyorlar. Karsiniza alin. sevgi ve hosgoru ile gercekleri aydinlattirin. Turban vsvs. Bunlari gecin ozgur demoktrat bir ulke degil mi amac? Ohalde kimsenin ozgurlugunu kisitlayamaz kimse herkes ozgur vatana ihanet olmadigi surece. Brukselde amsterdam da en az bizim memleket kadar turbanli insan gordum ve kimse bunu sorun etmiyor.
    ···
   tümünü göster