1. 126.
    +2
    @101 ulusalcı zihniyet nedir yahu? akp nin türettiği saçma sapan terim. paralel devlet, faiz lobisi gibi. ulusalcının sözlük anlamı kötümü arkadaş? vatanını milletini düşünen insandır. ama öyle bir yere geldiki teröristmiş gözüyle bakılıyor.

    en kral akpliyi getirin siyaset bilgimle önümde diz çöktürmezsem huur çocuğuyum. bana kalkıpta şunları savunmayın. akp nin doğuş amacını dahi bilmeden boş boş konuşuyorlar.

    akp bu ülkeye milli görüşü temsil etme sıfatıyla geldi. merkez sağların birleşmesinden oluştu. bu ülkede sağcıların tek ortak düşmanı solculardır. solcuların düşmanı ise yine kendileridir. 127 fraksiyon var lan sol kesimde. yok marksist, yok leninist, yok kemalist, yok maocu, rusçu, komunist vs vs. ulan sağa bakıyorsun ya dindar kesim ya da muhafazakar ve milliyetçi var. hepsi aynı anlamda lan. akp geldi vurdu çocuğu gitti. dikkat ederseniz akp nin ilk kadrosundan çok az kişi var. kürşat tüzmeni araştırın bakayım nereye varacaksınız. bu adam akpye girdiğinde ona verilen sözler vardı. bir tanesi bile tutulmadı.

    onu gibtir edin, akp gün geçtikçe asıl amacını belli ediyor. din falan hikaye. bir tanesi bile dindar değil. din sadece milleti uyutmak ve milli görüşün desteğini kaybetmemek için orada. asıl amaç genel deyişle ülkeyi böl, parçala, yönet mantığıyla başkanlık sistemini getirmek. bildiğin padişahlık ulan işte.
    ···
   tümünü göster