1. 26.
    +2
    yaşım yirmi altı. hemen her tip hatunla takıldım olm. daha önce hiç sevgilisi olmayanıyla da, benden on yaş büyük hatunla da, açığı kapalısıyla da, sosyalisti bildiğin kapitalizmin uşağı olmuşuyla da falan filan. sırf öylesine ne imiş diye gezdiğim ettiğim hatunlar ve etrafımda sevdiğim güvendiğim hatun arkadaşlarım filan da cabası.

    bütün bu mevzularda canımı sıkan şey yalan olmuştur. en basit hususta yalan söyleyen hatun her türlü yalanı söyler amk. bir kere bunun farkına var. eğer hatun sana tutup da daha önce birisiyle aynı evde kaldığını söyleyebiliyorsa pek de yalan söyleyecek birisi gibi durmaz. arkadaşının onu ne kadar tanıdığını bilmem. hatta gibime bile takmam. sen hatunla birliktesin. kardeş gibi olduğu kişiyle değil. onları bi salla hele.

    bu kızın daha önce birisiyle öpüşüp yiyişmesini mi dert ediyorsun kendine? daha önce ben yapmadım amk, bu nasıl yapar! bu düşünce saçma. kimseyle gibişmemiş olsan bile hayal edip otuz birine malzeme yaptığın hatunlar, izlediğin ferrelar ne? bunları bir düşün derim.

    yaşın ufak. ne dersen de amk. ömründe çeyrek asrı doldurup iki üç ciddi uzun ilişki geçirmeyen adamı gibime takmayı düşünmüyorum ben. daha çok şey görürsün emin ol. benim yaşım da öyle çok fazla değil. ama bir hatunla altı ay aynı evde yaşadım amk. bildiğin evlilik hayatı. bana bütün bu ilişkilerden kalan tek şey, yalanlardan tiksinmek. bir yerde bir yalan patlak veriyor. ayrıca gelen de gideni muhakkak mumla aratıyor.

    şimdi sen bu kızı sırf birileriyle öpüştüğü, başkasıyla aynı evde kaldığı için soru işaretiyle düşünüyorsun. yapma bunu. eğer kızın aklında kalbinde ve de dilinde senden başkası yoksa geri kalanını gibtir et. günün birinde başını duvarlara vurma. ama senin hayatın senin bedenin. daha sonra zütünden kan alacak hatunlarla karşılaşacağını bile bile bırakabilirsin bu kızı şu anda. bi sabret, gör hele. neler oluyor, neler dönüyor?
    ···
   tümünü göster