1. 51.
    +1
    Ne desem sana bllemedim beyinsizsin. Dersim olaylarını iyi araştır gereken yapıldı. Dersim olayı öncesi kaç askeri harekat var orda bak istersen bilmiyosan konuşma. Şapka takmadığı için kimse öldürülmedi bu ülkede sarıklar kafalarında din yoluyla bölüp ülkeye şeriat getirmek isteyenler öldürüldü.

    ülkemizden istedikleri bağımsız olmamamızdı gerizekalı biz bağımsız bi ülkeyiz ama gitmek zorunda kaldılar kayıpları büyüktü. Büyük bir zafer aldık senin beynin almaz.
    Burda atatürke değil türk ulusunun tüm şehitlerine inançlarına küfrediyorsun şuan.

    Saldıramazdı Türklerden her biri korkar dev gibi çin seddi boşuna dikilmedi oraya. Savaşlar hakkında hiç bir şey bilmiyorsun yenilgi yenilgidir bunun tekrarı olmaz ha diyince.

    Sömürgecilik faaliyeti amerikadan akpyle geldi zaten iç işlerimize her türlü etkileri var artık. Sömürge böyle olur kendi madenlerimizi çıkaramıyoruz en basitinden her şeyimiz satılmış ya da anlaşmalı.

    Bir insanın duruşuyla mason olup olmadığını çözemezsin. Ayrıca değildi locaları kapattı.

    inanmamak senin beyinsizliğin değil soysuzluğu kabul edişin. Osmanlı dersen soyum yıkılmak üzereydi yıkılırdı ananı ingilizler her gün giberdi banane senin anandan.
    ···
   tümünü göster