1. 1.
    +6
    ayak fetişi bütün herşey ayakçı olmak demek değildir. sadece am züt meme disinda ekstra olarak ayaktan da zevk almaya bakmaktır.

    ayak fetişleri hakkında yanlis bilinenler,

    -pis ayakları bile severler zannederler. bu yalandır. ayak fetişleri bakımlı estetik ve düzgün ayak severler.

    -ayak fetişleri ayaktan başka şey düşünmez karıyı ayak için sever zannederler. yanlıştır. ayak fetişleri kadınla ön cikse girerken onunla bağlarını arttırır bu sayede ciksden alınacak zevki önceden ikiye katlar.

    -ayağın nesini beğeniyorlar diyen arkadaşların çoğu amı, memeyi zütü niye sevdiğini söyleyemez. ama zevk verdiğini söyler. ayak gibilir mi vb. şeyleri söylerler,

    ayak gibilir evet. footjob denilen büyük bir sektör de vardır. ayakların yannanı uyarmasıyla olur. ayaklarda bulunan sinirlerle kadın da aynı amdan gibilirken oldugu gibi zevke gelir ve iki taraf da bundan zevk alır.

    -kadıdn ayağı yalanırken kadın oradaki sinirlere binayen cinsel olarak yine zevke gelir ve ciks şehvetini arttırır.

    son olarak diyorum, ayak fetişleri ayak dışında hiçbirşey görmeyiz diyen sapıklar değildir. aynı meme am züt sevenler gibi onların yanına ayak da ekleyerek, kadındna alabileceği zevki arttıran insanlardır.

    bircogunuz ayak fetişisinizdir zaten. cikse kadınının ayagini yalayarak yavaş yavaş bacaklardan yukarı doğru çıkılmayan ciks ciks değildir.

    avrupa nüfusunun yarısından fazlasının ayağa ilgisi tespit edilmiştir.

    ayakların am ve meme gibi uyarıcı olduğu defalarca ispatlanmıştır.
    ···
   tümünü göster