1. 1.
    +21 -8
    açık açık konuşacağım. cumhuriyet halk partisi atatürkten sonra bitmiştir. bunu herkes bilir. türkçü ve entelektüel bir yapıya sahip olan chp daha sonraları moskof hayranı ismet bini yüzünden ruslaştırılmıştır. siz değil misiniz sosyalizme hayranlık besleyen? komünizme kucak açan, askerden nefret edern, milliyetçiliği dışlayan siz değil misiniz?
    he dıbına koduklarım atatürk ilkelerinden ve chp oklarından bir tanesi de milliyetçilik değil mi?
    mustafa kemal atatürk'ün 23 mart 1923'te adana türk ocağında "ermenilerin bu güzel ülkede hiçbir hakkı yoktur." dediğini bildiğiniz halde niye ermenicilik oynuyorsunuz? atatürkün karabekir paşaya verdiği emirle ermenileri gibmedik mi doğuda, doğu sınırlarımızı güvenceye almadık mı?
    yine atatürk'ün adanadaki o konuşmasının ardından "türk ve türkçülük aleyhinde bulunanları ezeceğiz" dediğini ve bu sözün o dönemin türkçü gazetesinde baş sayfaya çıktığını bilmiyor musunuz?

    sorduğumuz zaman hepiniz "atatürk milliyetçisiyiz" diyorsunuz, sorun kendinize atatürk ne milliyetçisiydi?
    "yaradılışımdaki fevkaladelik yalnızca türk olmamdır" diyen bir adamın diğer tüm türkçüler gibi aynı ideolojide olduğu ve yeni bir milliyetçilik anlayışı getirmediğini bilmiyor musunuz?

    atatürk'ün en sevdiği yazarların namık kemal ve ziya gökalp olduğunu bilmiyor musunuz?

    türkistanı sonuna kadar savunan ve birgün birleşeceğimize adı gibi inanan ve turanı hayal eden bir adamı siz nasıl sosyalist veya solcu yapabildiniz? onun posterlerini nasıl ki lenin marks stalın ve diğer o.çları ile ve en önemlisi deniz gezmiş namzet vatan hainin resmi ile yanyana koyabildiniz?

    soruyorum size atatürk türk milliyetçisi olmasa idi, o dönemde kurduğu türkiye izcilerinin hatıra defterine imza olarak "başbuğ mustafa kemal" yazar mı idi? etrafındakiler, bu izci çocuklara ne ad verelim dediğinde "yavru kurtlar deyin" der miydi?

    ilk cumhuriyet sigaramızın adı, bozkurt.
    ilk paramızda temsili ergenekondan çıkış resmi.
    ilk uçağımızda kurt resmi.
    ilk kurulan özel kuvvetler arması kurt.
    bizzat mensubu olduğu türk ocaklarının amblemi kurt.
    atatürk hakkında yazılan kitabın adı; bozkurt.
    he dıbına koduklarım. ne diye bu türkçülüğe olan düşmanlığınız? siz bizahiti türk düşmanı ve atatürk düşmanısınız. atatürkü o pislik ağzınıza almayınız. o güzelim türkçülük abidesini kendi ideolojinize kurban etmeyiniz. insanlar sizin yüzünüzden başbuğ atatürkü sevmez onun hakkında iğrenç şeyler yazar oldular. bu mu insaniyetiniz?
    derhal bu riyakarlığınızdan vazgeçiniz.

    edit: eskileyeceğinize gelin adam gibi konuşalım.

    edit2: şimdi kalkıp ırkçısın diyenler olacaktır onlara da cevabımı yazayım.
    elbette türkçü olmak için önce türk soyundan olmak önemlidir ancak kendisini türkten ayrı görmeyen ve türküm diyenlere de her daim saygı ve muhabbet duyarız.

    yıldırım bayezidin annesi rumdu. mehmet akif de arnavuttu. kim mehmet akife türk değildir diyebilir? mühim olan mehmet akif kadar türk olabilmektir.

    edit3: çükü veren cahiller erkekseniz gelin adam gibi yapın hadi tartışmanızı. ama internet asparagasları ile değil ha gelin adam gibi yazın.
    ···
   tümünü göster