1. 1.
    -1
    Kamuoyunda, hangi ilde CHP’nin hangi ilde MHP’nin destekleneceği listeleri dolaşmaya başlamıştı ki, bu durumu gören AKP, yerel seçimlere çok az bir zaman kala düğmeye bastı.

    O andan itibaren MHP içine sızan bir grup, CHP’nin Kürtçü olduğunu, CHP’ye değil MHP’ye oy verilmesi gerektiğinin propagandasını yapmaya başladı.

    Bunlar Ak kurtlardı!

    Tıpkı eski ülkücü Uğur Işılak gibi, tıpkı bir zamanların Türkçüsü, Arslanbek Sultanbekov gibi!

    Bozkurt kılığına girmiş bu köpek tayfası, Ak trollerle, yani Ak koyunlarla birlikte, internet üzerinde bir kampanya başlattılar.

    Bu Ak kurtlar, bozkurt değildi; hiçbiri eski ülkücü değildi, genellikle profilleri sahteydi, kendi resimlerini ve kendi isimlerini kullanmıyorlardı, kendi geçmişlerini saklıyorlardı.

    Tıpkı Ak troller gibi!

    Bozkurttan çok uluyorlardı ama sadece internet aleminde. Sözde çok anti Kürtçüydüler ama yaşları kemali ermişinin de, toy bir delikanlı olanının da seceresinde en ufak bir Kürtçülük karşıtı eylem ve fikir yoktu. Bunlar tıpkı Sultanbekov gibi dombıra çalıp AKP’ye çalışan ak ajanlardı.

    Temel dertleri de Kürtçülük değildi elbette. Bunlar, 12 Eylül öncesinin anti komünizmini diriltmeye çalışan, özünde sol ve solcu düşmanı olup bunu sanki Kürtçülük karşıtı imişler gibi gösteren kişilerdi bunlar. Tıpkı Tayyip Erdoğan gibi, “bunlar ateist, bunlar komünist” diye ağızlarından salyalar akarak uluyorlardı.

    Mesele Kürtçülük değildi, Kürtlerle de araları gayet iyiydi. Bunlar çok ilkeli Kürtçülük karşıtları olsaydı, MHP Başkanı’nı da, BBP’nin rahmetli Başkanı’nı da eleştirirlerdi, Kürt politikalarından dolayı. Ama yapmıyorlardı, çünkü bu tabanın duygusal zaafından yararlanmak, hedef saptırmak, Ak plana hizmet etmekti gayeleri.
    ···
   tümünü göster