1. 8801.
    -2
    konunun ustune sicak eli hissedince birden irkildim hemen arkami dondum.. baktim beni giriste karsilayan 'dede' bana 'korkma can korma benim yahuu 'dedi biyik altindan gulerek.. gecti karsimiza oturdu. benim hatuna 'yaa senin bu oglanda amma korkuyor yaw' dedi suratimda sahte bi gulusle 'ehe ehe' demek zorunda kaldim..

    kafam hafif cakirkeyif olmustu. gerci onlara gore bu 'dem' tutmaydi ,dedenin dedigine gore. sazci ve 2 dede daha geldi ortama ,oyle muhabbet ettik kavramlar, inanclar uzerine .muhabbet sirasinda etrafin bosaldigini bile farkedememistim. farkina vardigimda ortamda tek bizim grup kalmisti yani olum grubu..

    pos biyikli dede tekrar soze girdi benim hatuna 'yauv bu senin arkadasin ne kadar guzel bi cocukmus boyle daha once niye getirmedin can? vallahi hayran kaldim pasparlak masallah' dedi ve yanagimi oksadi... ben yine 'ehe ehe' demek zorunda kaldim..'getirin benim sazimi ' diye bagirdi yanindaki sazciya sonra bana dondu 'bakk seni cok sevdim parlak oglan herkese yapmam ama senin icin bi turku cigiricam haa' dedi.ben bizim hatuna bakarak 'ya biz gidiyoduk aslinda baska zaman yapariz ' dedim.. bizim hatun guldu dede sozu aldi ''daha oyle gitmek yookk demini almadin daha sen dur hele dur gece daha uzunn' dedi ve yanagimi tekrar oksadi ve gelen sazi eline aldi..
    ···
   tümünü göster