1. 51.
    +2 -2
    yolda siyahi renkli adam görünce dik dik bakıp, yanındakine oha zenciye bak diyen dıbına kodumun liselilerinin, bir maçta sinirle ve sonrasında pişmanlık duyup özür dileyerek zokora'ya küfür ettiği için ırkçı ilan ettikleri adamdır.

    galatasaray'da yetişmiş ancak fenerbahçe'ye transfer olup fenerbahçe için emek vermesi üzerine en kaliteli galatasaraylısını bile trabzonsporu savunur hale getirmiştir, kudurtmuştur.

    emre'ye ırkçı, karaktersiz diye atarlanan kısmen huur çocuğu galatasaray taraftarı da ne gariptir ki kendi takımlarındaki, süper lig tarihinin en huur çocuğu futbolcusu olma başarısını gösteren felipe melo'yu yaptığı her hareketi "hırs" diye adlandırıp savunmaktadır.

    şahsen rabia işareti sonrası emre'den epey soğuyan bir fenerli olarak, şöyle noktalandırayım. takımında melo gibi bir huur çocuğu bulunan taraftarlar, önce bi dönüp kendi takımlarına baksınlar. dün sahaya emre'yi sinirlendirip, zayıf noktasından vurarak kırmızı kart göstertip oyundan attırmak için çıkan melo, bunu başarmıştır. emre'nin yerinde emre'ye sövenler olsa, oracıkta dil çıkaran melo'dan başlayarak tüm galatasaray futbol kulübünü ve yönetimini bir bir giberdi. ama sırf sizin gibi huur çocukları sonradan linç kampanyası başlatmasınlar diye, zor olanı yaptı ve sessiz sakin onca hareketten sonra sahayı terk etti.

    bir akp zihniyetini, bir de galatasaray taraftarı zihniyetini çözemedim, çözemeyeceğim ben arkadaş.

    "adamsın emre belözoğlu... "
    ···
   tümünü göster