1. 1.
    +6
    evet gencler bu sözlerim liseli binleredir. bu okula gelmeyin Şimdi soracaksınız ki neden? Şöyle açıklayayım.

    ilk başta bu okulun urlada olduğunu zannetmeyin. Urlayla alakası yok amk. Arada 17 km var. Yakındaki tek uygarlık gülbahçe köyü. Orada da 2 tane kafe var. Bi tanesi baya iyi diğeri batak.

    dolayısıyla kampüste pek bi sosyal ortam yok. yani kampüsistan dizisini izleyipte buraya gelmeyin amk. (gerçi kampüsistan çekildiğinde siz daha bebeydiniz hatırlamazsınız ama yinede tekrarlarını felen izlemişinizdir diye söyledim) o ortamla uzaktan yakıdan alakası yok. kampüs içinde yapacağınız yegane aktivite yolda köpek veya at taklarına basmadan yürümeye çalışmak.

    eveet gencler sosyal binler bu entryi okumayı bırakmıştır sanırsam. şimdi gelelim inek liseli binlere. deniyor ki iytenin eğitimi çok iyidir. alakası yok amk. 3. 4. sınıftakileri biliyorum (bilg müh) hiçbir tak bildikleri yok (ben de dahil) zaten şimdiye kadar bilgisayar dersleri dışında herşeyle uğraştık. ota taka kasmaktan (elktrk diferansiyel fizik mat gibi dersler) kendi bilmemiz gereken şeyleri bilmiyoruz.

    gelelim başka bir konuya. burada dersten kalırsanız o dersi gibe gibe seneye alacaksınız. demeyin ki yeri güzel ben kalayım yazın gelip dersimi alayım ohh çeşmeye de gideyim ara sıra karaburuna da gideyim cart curt. öyle bi iş yok agalar kendinizi kandırmayın. yaz okulu yok. bütünleme yok. (tek tük dersler var) üstelik seneye çakışma ihtimali çok fazla. ben 3 kredilik dersten kaldığım için 12 kredilik dersim öteki seneye ertelendi. 12 sene demek 1 dönem be amk. ağzıma sıçtılar yani. (sadece benim değil)

    evet gencler durum boyle valla ben sizin için yazdım ben yandım siz yanmayın diye. ayrıca buraya bu yazıyı okuyup buraya gelenin de aklını gibeyim.

    edit: @26 oha amk nereden ve nasıl duyduğunu bilmiyorum ama sağlam keklemişler seni. kimya mühendisliği tartışmasız okulun en iyi bölümü. bilg. müh. te sonlardan 2. belki kasarsan 3. en iyi olabilir
    ···
   tümünü göster