1. 676.
    +1
    --spoiler 4x12--

    4. sezon biraz ağır ilerlese de kötü bir sezon değildi. steve olmayınca frank hasta olunca lip'in de okulu yüzünden bu sezon fazla komedi olmadı ama yine de güzeldi.

    fiona'ya ne kadar sinirlensem de yaptıklarından dolayı kızmıyorum. çocukluğundan beri kardeşlerine bakıyor, okulu bırakmak zorunda kalmış vs. sürekli baskı altındaydı. robin oç u bulaşmasaydı mike ile gül gibi geçinip giderlerdi kardeşleri de sıkıntı çekmezdi kötü oldu. neyse steve reyiz geldi fiona da kendine çeki düzen verir bol bol güleceğimiz bir 5. sezon izleriz. ayrıca mutfakta debbie ile sarılması sonra carl ve liam'ın gelmesi baya duygusaldı.

    carl'ı bu sezon çok sevdim. kimsenin nerede olduğunu bile merak etmediği babasına odasında baktı ilgilendi, kendisi gibi bir kızı sevdi aşk acısı çekti. şu an benim favorim carl. ayrıca bonnie'yi 5. sezonda tekrar görebileceğimizi düşünüyorum. carl'dan onun da hoşlandığı çok belliydi ondan uzaklaşmasının bir sebebi olmalı.

    debbie'ye bu sezon üzüldüm çünkü aşk triplerinden falan değil çok değişmesinden. melek gibi küçük kız gitti huur yaşıtlarıyla takılmaya başladı 20 yaşındaki erkek arkadaşıyla ciks yapmak istedi falan. inşallah 5. sezonda düzelir.

    ian'a neler oluyor ben anlamadım. 4. sezona o kadar sonradan dahil oldu ki sanki aileden biri değilmiş gibi. zaten askere gittiğinde başına ne geldi bilmiyoruz bir de bipolar çıktı başımıza frank gibi bir sezon boyunca yatarsa yandık dıbınakoyim.

    lip'i iki sezondur sevmiyodum zaten. 3. sezonda gül gibi mandy dururken o sarışın huuryu arayıp durdu mandy'nin kıymetini bilemedi. şu an üniversitede olmasında, partilere katılmasındaki en büyük emek fiona ve mandy'nin. yine de lip ile mandy'nin arasındaki ilişki bitmedi bence.

    frank tam içkiyi aldı fırlatıcak derken yudum aldı tanrıya küfretti amın oğlu. bu frank akıllanmaz lan. gerçi kendisini böyle seviyoruz ama tanrıya küfür etmeseydi iyiydi. inşallah carl'ı bozmaz.

    sammi çok içten bir karakter. yıllar sonra bulduğu babası için her şeyi yaptı. dizide kalıcı olmasını istiyorum.

    sheila'ya son bölümde uyuz oldum amk sammi'yi dışladı. sammi bir güzel döver dedim ama dövemedi amk. sheila biraz arka planda durmalı ilk çıktığı zamanlar eğlenceli bir tipti ama şimdi sıktı biraz.

    tam steve reyizi unuttuk derken geri döndü amk. dizi ile tamamen yollarını ayırmıştı ama 5. sezonda nasıl döner, ne kadar oynar belirsiz. bence çok oynamamalı çünkü steve ile ilgili elde senaryo kalmadı. zaten önceden bir süre gidip sonra gelmişti.

    edit: mickey'i nasıl unuturum amk. ne kadar muallak olsa da ian'ı canından çok seven, cümle aleme eşcinsel olduğunu söylemeyi bile göze alan yufka yürekli bir insan. mandy'nin sevgilisini dövmemesi ve çocuğuna sahip çıkmaması sevmediğim özellikleri oldu. sadece bunlar yüzünden favori karakterim değil.

    --spoiler 4x12--
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster