1. 76.
    +3 -1
    bir tane daha anlatiyim binler iyi dinleyin.

    amk dedim ya delilik var bende deniz gördün mü kim olduğumu unuturum. özelliklede dalagalı denizlerde kafayı yerim. amk yazın sonları hava fırtınaya dönüyor. şantiye diye bir yer var bizim orda. denizi dalgasıyla ve kayalıklarıyla ünlü.

    o gün bir dalga var anlatmama millet denize 30 metre uzaktan bakıyor. dıbına koyim yanımda deli bir arkadaş daha var. adı berkant. berkant dedim millet izliyor olum olay oluruz gel denize girelim hadi. berkant tamam dedi. amk çıktım kayalıkalra ben direk atladım suya. denizin ortalrındayım. berkant kıyıdan girmeye çalışıyor.

    baktım berkanta yok aga ben girmicem dedi. ben züt gibi kaldım suda. millet olum çık sudan filan diye bağırıyor amk. bi an bir tırsma geldi çıkıyım lan bar idedim. zaten derinde bile zar zor duruyorum ilersi kayalık amk diyorum.

    amk kıyıya doğru yüzmeye başladım buraya kadar sorun yok. ayağımı bastım kayalara. yerde kum bile yok hep taş amk. hepside yosunlu. dalga zaten köpek gibi itip çekiyor. duramıyorum yerimde.

    ufak tı dalgalar tam çıkıyorum derken. berkant bağırdı gökhan kaç ananı gibiyim kaç diye.

    arkama bakmamala darbeyi yemem bir oldu amk. beyler hani dalga olur du bunu görseniz yok ansın amı artık dersinizi. 20 senedir sudayım böyle dalga görmedim.

    allahım sana geliyorum dedim. tersine doğru kulacı vurum ama dalgada bana vurduğu gibi kendimi suyun derinliklerinde kayalara vururken buldum. ah uh gidiyom amk. bi belimi vuruyom bi zütümü bir kafamı. amk dalga çekti kalktım ayağa. omzuma baktım omzum kanıyor. ağlayısam geldi o an. amk millet bağırışıyor olum çık sudan lann diye.

    amk arkama dödndüm gçenki kadar olmasada bir tane daha dev geliyor. bu sefer akıllık yapıp erkekn davrandım. terisene derine yüzdüm sıyrık bile almadan kurtuldum o dalgadan.

    sonra kendi kendime çıktım sudan.

    millet yanıma yaklaştı baktı filan. küfür eden bile oldu amk. hiç bişey dmeden kaçtıydık ordan sonra :(
    ···
   tümünü göster