1. 1.
    +1
    panpalar, bu reptilianlar için kendileri dışındaki hiç bir şeyin önemi yok. new world order planı yani yeni dünya düzeni planını uyguluyorlar. hedefleri tüm insan ırkını çiplerle kontrol altına alabilmek. bunun için gerekirse üçüncü dünya savaşını çıkaracaklar. şu an amerikayı gibertip büyük kaos planının son ayağını uyguluyorlar. amerikayı kontrol eden güç fed yani federal rezerv sistemi ile kontrol ediyorlar. cia ve pentagon bunların kontrolünde. dünya piyasasındaki doları da fed aracılığıyla kontrol ediyorlar. yani dünya ekonomisi ellerinde. köpekleri olan illuminati, tapınakçılarda dünyada ne kadar banka varsa çoğunu böylece kontrol altına almış durumdalar.

    eğer zeitgeist seyretmişseniz biliyorsunuzdur. dünya piyasasında dolaşan doların yüzde 97 si sanal para. yani bankacılık sistemlerinde sanal olarak dolaşan rakamlardan oluşuyor. sadece yüzde 3 ü kağıt para. doları gibertikleri zaman, yani doları dolaşımdan kaldırdıkları zaman, ekonomisi dolar üzerine kurulu olan çin, amerikanın ağzını yüzünü gibmeye kalkacak.

    şu an böyle bir planları var. bir iki yıl içinde büyük savaş patlayacak. rusya ve çin herşeyin farkında. rusya, kırım üzerinden avrupa ile didişecek, amerika çin karşısında yalnız kalacak. bu savaş insanlık tarihinin en taktan ve gibertici savaşı olacak. teknolojik kıyamet amk.
    ···
   tümünü göster