1. 26.
    -1
    @27

    farklı futbol kültürlerinden gelen kişilerin siyah beyazlı taraftarlar için kullandıkları ifadelerdir.

    "inönü stadı'ndaki atmosferden çok etkilendim. inanılmazdı, resmen sağır ediciydi. ikinci yarıda öyle bir an var ki, ben kendi düşündüklerimi duyamadım. çıkan sesi size ancak böyle tarif edebilirim"

    ben foster

    ---

    "beşiktaş seyircisi ve çarşı gerçekten çok takdir edilmesi gereken bir taraftar grubu. gerçekten çok iyiler. bunu zaten herkes biliyor. avrupa'da bile tanınıyorlar. çarşı çok organize bir taraftar grubu, bunu inkar etmemize hiç gerek yok. onların bu güzel grubunu takdir ediyoruz."

    uğur boral

    ---

    "ben, ülkem de dahil, güney amerika’nın tüm önemli statlarında futbol oynadım. ama porto’nun beşiktaş ile inönü’de oynadığı karşılaşmayı asla unutamam. stadın bir an üzerimize geldiğini hissettik. stada ayak bastığımızda gürültüden kulaklarımız tıkanmıştı. beşiktaş’ı sahada oynatan sanki seyirciydi. inanılmaz anlar yaşadım. bunu söylerken bile tüylerim diken diken oluyor. sanki içlerindeki şeytanı çıkarmak için trans halindeymiş izlenimini veriyorlardı"

    lisandro lopez

    ---

    "beşiktaş taraftarı harika. hayatımda hiç bu kadar takımını ateşleyen, bu kadar iyi gürültü yapan, rakip takım üzerinde baskı oluşturan başka bir taraftar görmedim."

    alex ferguson

    ---

    "gördüğüm en iyi deplasman atmosferi kesinlikle beşiktaş ile oynadığımız maçtaydı. o maçta oynamamıştım, ancak arkadaşlarımı desteklemek için tribündeydim. sahadaki mücadeleden çok, taraftarları izledim. inanılmaz bir geceydi."

    rio ferdinand

    ---

    "ikinci golü attığımda tüm beşiktaşlı taraftarlar beni ayakta alkışladı. kariyerim adına unutamayacağım bir andı. beşiktaş taraftarına gösterdiği centilmenlik için çok teşekkür ediyorum. beşiktaş taraftarını hiç unutamıyorum. takımlarını maç başlamadan büyük bir coşkuyla desteklemeye başladılar. ben ikinci golü atınca ayakta alkışladılar. rakip takım taraftarları tarafından yaptığınız işin iyi olarak bilinmesi asla unutulacak bir şey değildir. o günü asla unutmayacağım"

    hulk

    "beşiktaş seyirci çıldırmış gibiydi, orası stad degil sanki gladyatör arenası"

    yarmolenko - dynamo kiev

    "inönü stadı'da büyük bir beklenti ile gitmemiz gerektiğinin bilincindeyim. çünkü orada beşiktaş taraftarından her türlü çılgınlık beklenebilir"

    tony pulis - stoke city

    fantastiklerdi. beşiktaş taraftarı mükemmel bir atmosfer oluşturdu, muhteşemdiler
    (bkz: tony pulis)

    ---

    "rakip takımlar için böyle atmosferler zordur. beşiktaş taraftarının eşsiz olduğunu gördük. "

    andre villas boas

    ---

    "tottenham ile oynanan karşılaşmada inönü stadı'ndaydım. taraftarların yarattığı müthiş atmosferi yerinde yaşadım. tam bir futbol stadyumunuz ve seyircileriniz var. bu kadar ateşli bir taraftar grubunun yenilgiyi kabullenip, ağırbaşlı bir şekilde tottenham'ı alkışlaması müthişti. bize yaşattığınız bu unutulmaz tecrübe için tüm beşiktaş kulübüne ve taraftarlarına teşekkür ederiz. tüm görevlilere ve ortamın yaratılmasında çaba sarfedenleri takdir ettiğimizi belirtiriz."

    willie mcdougall

    ---

    "başta hedefimiz taraftarları susturmaktı. ancak bir iki dakika sonra şunu anladık ki, böyle bir kalabalığı susturmak imkansız."

    martin jol
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster