1. 1.
    0
    evet arkadaşlar beni hiçbiriniz tanımıyorsunuz. kimliğim kim olduğu da önemli değil . öncelikle şuna bakınız.

    1. (bkz: beyler acaba görünmez miyim ben/#143077021) burada ezik gibi davrandığınızda sözlükten kimsenin giblemediğini hatta eziklediğini hatta bu başlığın altına bile sadece reserved almama bile "tahammül edilemediğini" göstermek istedim.

    2. aranızda birçok kendini ezik hisseden ve hayata kötümser bakan, aslında içi pırlanta gibi insanlar var. bilirsiniz, pırlanta bir kuyumcunun işlemesi ve bir bayanın narın elinde durursa ne kadar değerli ve narin durur. ancak pırlanta aynı zamanda dünyadaki en sert madendir, yeraltı tünelleri açan birçok aletin ucunda pırlanta kullanılır. içlerinizde pırlanta gibi çocuklar var. sadece potansiyellerinin çıkartılması gerekiyor.

    3. maalesef ben bir kuyumcu değilim. ben pırlanta avcısıyım. pırlantayı hak ettiği değere ulaştırmaya çabalarım. maalesef bu hikayenin pırlantası da sizsiniz, kuyumcusu da.

    4. ilk başlıktaki looser çocuğa, onu önce gibliyomuş gibi yapıp looserın negatif elektriğiyle ondan uzaklaşan abi'ye ve ona yardım etmeye çalışan 35-40 yaşlarında şişman ve bir yere sap olamamış bilmişlik taslayan adama iyi bakın.

    5. yazılarıma 22 nisan salı akşamı başlayacağım

    edit: istediğim ilgiyi göremedim. o yüzden belki başka bir projede birlikte oluruz
    ···
   tümünü göster