1. 26.
    -1
    yeni yeni tuborgçu çocuklar doğdu bu son iki senede. bir kaç sebebi var;

    mesela rekabet kurumunun lider firma olan efes pilsen önüne her konuda engeller koyup tuborg'un yükselmesini sağlamaları, insanları daha çok tuborg ile karşılaştırmaya başladı. dolayısıyla hiç para harcamadan rekldıbını yapmış oldu tuborg. ama efese reklam yasak!

    bir diğer sebep ise tuborgun milleti aptal yerine koyup ekgib bilgi vererek yanıltması. insanarlın şu an düşündüğü ne? tuborg şeekrsiz abi kilo yapmıo baş ağrısı olmuo vs. sizin olmayan beyninizi zkeyim. bi defa şeker olmadan alkol oluşmaz. şeker ve maya karışarak alkole döner. yani şekrsiz bira olması mümkün değil, bunlara %100 malt biralar da dahil. tuborgda da şeker vardır. bir efes şişede bir buğday tanesi kadar şeker vardır. bu da ne sizin başınızı ağrıtır ne de kilo aldırır. bira kilo yapmaz zaten, yanında yedikleriniz yapar.

    ee her yerde tuborg var artık demek ki millet içio iyi bira dediğinizi duyar gibiyim. cevaplayayım. tuborg şu an her noktaya en az %8-9 iskonto uyguluyor kendi birasıını satsınlar diye. hatta tekellere gidip malı al parayı sonra verseniz de olru diyor. yeter ki malımızı al. dolayısıyla esnaf da daha çok kar elde ettiği tuborgu bulundurmaya başladı ve onu öneriyor müşteriye.

    gel gelelim tuborg bir israil markasıdır. efes ise türk markası. tabi ki isril markası olmasının özel bi amaçla yazmadım, sadece bilin istedim.

    he bi de şu mal muhabbet var yok pirinç katıyolar bilmem ne. lan amk bira sadece arpadan mı olur sanıyosun sen? öyle olduğunu düşünüyosan senin aklına sokayım. mısırdan da olur pirinçten de olur buğdaydan da olur. ve çok da güzel olur.

    efes pilsen hayatı doldurur derken sadece bira olmak değil, bu ülkeye yapılan hizmetler ve verilen emeklerden bahsediyor. sporda, sinemada, müzikte, tiyatroda kısacası her yerde efes türkiyeye ve halkına yatırımlarda yardımlarda bulunuyor, destek çıkıyor. bu yüzden de bzim yerli markamız olan efes pilsenin her zaman destek görmesi gerek. bu kalite de zaten onlarda var.h

    herkes bira yapar ama efes pilsen olmak zor!

    izleyin

    http://www.youtube.com/watch?v=WgTOz9CZye0
    ···
   tümünü göster