1. 1.
    +1
    o arada bana gülümseyen kız gözüme çarptı. iri ve koyu renkli gözleriyle beni süzüyordu. sanki yıllardır seni bekliyorum beyaz atlı prensim der gibi bakıyordu. bende ona bakıyordum ama gözlük olduğundan baktığımı fark etmiyordu. kzı tarif edeyim beyler:

    yaklaşık 1.75 boylarında beyaz tenli, kahve rengi saçları, siyaha yakın gözleri, orta boyutlu göğüsleri, sütun gibi bacakları, tam avuçlamalık totoşu vardı. tam hayalimdeki kız bildiğin.

    bizimkiler kalktı gözlük telefon vs. her şeyi masada bırakıp gittik denize. iskeleye çıktık ve konuşuyorken:

    -ilk kimi atıyo... cupppsss

    kendimi bir anda buz gibi ederemit körfezi sularında buldum. saçımı falan düzeltip hangi züt attı lan beni diye aradım ama hepis üstüme atladı muallakler .d biraz yüzdük sığ yerelere geldik ve klagib deve güreşimizi yapmaya başladık. ben aldım kardeşimi sırtıma ve geleni devirmeye başladık. biraz kardeşimden bahsedeyim size.

    boyu 1.91 beden 2-3 cm uzun muallak. ve ayrıca benden bir buçuk yaş küçük olmasına rağmen saygı da kusur etmez. sever beni bende onu severim tabii ki. esmer ama siyahilere yakın bir ten rengi (benim ten rengimin az açığı) siyah gözleri ve saçları, hafif kasılı vücudu vs. (abartı yok beyler neysek onu yazıyorum buraya).
    ···
   tümünü göster