1. 26.
    0
    ben kardeşimi furkan da taylan'ı sırtladı ve sıcak sulara doğru ilerlemeye başladık. hepsine fısıldayarak:

    -beyler rahat ve cool davranın hayvanlık yapmayın. kızlar bağırırsa maç yatar eğer alttan alırlarsa 2 güne maçımız var ona göre. rahat durun rezil olmayalım.

    -tamam abi ben bile rahatım .d
    -aslanım setom .d hadi beyler.

    ve güreşimiz başladı. sesli ve bol sulu bir güreş yapıyorduk. kardeşim taylan'ı kısa bir süre içinde yıkabilecek güce sahipken işi uzatıyordu önce buna anlam veremedim. sonra göz kırpmaları gördüm ve anladım. kardeşimi taktir ettim doğrusu. güreşi uzatarak daha fazla dikkat çekmeye çalışıyordu. böylece 5'li grup olmazsa başka kızlara yazabilecektik. içimden kardeşimin şukusunu verdim ve devam ettik. birden adeta tüm sahilin bizi izlediğini farkettim. herkes işini gücünü güneşlenmesini bırakmış bizim güreşimizi izliyordu. iş uzadıkça ben ve kardeşim yoorulmaya başladık faka taylan it gibi güçlüyfü anlaşılan body'i hala bırakmamış pekekent .d kardeşime:

    -bitir lan artık omzum koptu.
    -tamam abim hemen deviriy...

    cuppppsss taylan devrilmişti. bende kardeşimi attım. suya dalıp hararetimi ege denizinin soğuk sularında giderdim. sudan çıktığımda neredeyse(altını çiziyorum) herkes işine dönmüştü güler yüzlerle. 3-5 lavuk pis pis bakıyor anlaşılan kıskandı pekekentler. ve 5'li grup haricinde 5-6 kız daha hayran ve meraklı gözlerle bakıyordu bize. bizim için önemli olan o 5'li grup tu.

    artık operasyonun ikinci ayağına geçiyorduk..
    ···
   tümünü göster